Batıbirgül Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Merhaba internette sadece emulatörler için yamalar gördüm. Acaba PC için TR yama var mıdır varsa link atabilir misiniz?
Merhaba internette sadece emulatörler için yamalar gördüm. Acaba PC için TR yama var mıdır varsa link atabilir misiniz?
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 Batıbirgül dedi: Merhaba internette sadece emulatörler için yamalar gördüm. Acaba PC için TR yama var mıdır varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... RDR1 henüz PC'ye çıkmadı.
Batıbirgül dedi: Merhaba internette sadece emulatörler için yamalar gördüm. Acaba PC için TR yama var mıdır varsa link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... RDR1 henüz PC'ye çıkmadı.
Batıbirgül Femtopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 acılıgong dedi: RDR1 henüz PC'ye çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'e baktım gerçektende yokmuş ben hep var diye düşünüyordum mandela etkisinde son nokta vallahi.
acılıgong dedi: RDR1 henüz PC'ye çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'e baktım gerçektende yokmuş ben hep var diye düşünüyordum mandela etkisinde son nokta vallahi.