RDR 1 PC portuna göre mi gelecek?

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
Duomla oyun oynarken RDR1 Remastered çıkmayacağını PC portuna sadece oyunu uyarlıyacaklarından bahsetti. Rockstar böyle açıklama yapmış dedi. @490836 hocam sizin bir haberiniz var mı?

Remastered değil sıradan bir port, 30 fps çalışıyor oyun hatta o derece rezalet. PC'ye de gelmiyor bu arada şu anlık. Gelse de alıp şu aptal firmayı desteklemeyin. Oyuncuları iyice enayi yerine koymaya başladılar, 13 yıllık oyunu 10 yıllık konsola 30 fps olarak portlayıp 50 dolar istemek nasıl bir rezalet? Bu gidişle Ubisfot'u bile geride bırakacak Rockstar...

Duomla oyun oynarken RDR1 Remastered çıkmayacağını PC portuna sadece oyunu uyarlıyacaklarından bahsetti. Rockstar böyle açıklama yapmış dedi. @490836 hocam sizin bir haberiniz var mı?

Benim şu anlık duyduğum ve bildiğim kadarıyla sadece PS4 ve Switch'e gelecek.
Not: Millet o kadar heyecanlansın RDR Remastered için sen git oyunun normal halini kötü bir portla sadece PS4 ve Switch'e çıkar bravo Rockstar.

Remastered değil sıradan bir port, 30 fps çalışıyor oyun hatta o derece rezalet. PC'ye de gelmiyor bu arada şu anlık.
Hayır Remastered söylentileri var. Remasterd gelmeyecekmiş sadece oyun pcye uygun şekilde çıkacakmış. Yani düşük sistemler bile oynar oyunu.

Hayır Remastered söylentileri var. Remasterd gelmeyecekmiş sadece oyun PC'ye uygun şekilde çıkacakmış. Yani düşük sistemler bile oynar oyunu.

Şu anlık sadece PS4 ve Switch'e geleceği söylendi herhangi bir resmi duyuru yok PC port ile alakalı.

Evet oyuncular bayağı sinirli Rockstar'a Remastered'i geçtim PC port bile yapmadılar ayrıca PS4 içinde kötü bir port zaten.
Remastered gelmesin zaten pcye çıksın yeter benim sistemim açar eski bir oyun olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…