L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 RDR1 PC üzerinden klavye mouse ile nasıl oynayabilirim? Bunun için bir emülatör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2025
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #2 Loytress dedi: RDR1 PC üzerinden klavye mouse ile nasıl oynayabilirim? Bunun için bir emülatör var mı? Genişletmek için tıkla... RDR1 zaten suande Epic Games ve Steam üzerinde satısta. Artı 0 Eksi
Loytress dedi: RDR1 PC üzerinden klavye mouse ile nasıl oynayabilirim? Bunun için bir emülatör var mı? Genişletmek için tıkla... RDR1 zaten suande Epic Games ve Steam üzerinde satısta.
KS KS L Loytress Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 Eymenz dedi: RDR1 zaten suande Epic Games ve Steam üzerinde satısta. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 senelik bi oyuna 50 dolar gibi bi fiyat vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Artı 0 Eksi
Eymenz dedi: RDR1 zaten suande Epic Games ve Steam üzerinde satısta. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 senelik bi oyuna 50 dolar gibi bi fiyat vermeyi pek mantıklı bulmuyorum.
valorantCeren Picopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 439 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 İ5 12400F Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 9 Eylül 2025 #4 Red Dead Redemption ROM & ISO - PS3 Game Download Red Dead Redemption ROM & iso decrypted for PS3, redump verified and play on RPCS3 romsfun.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ise yarar herhalde ama bu siteden hiç indirme yapmadım. Artı 0 Eksi
Red Dead Redemption ROM & ISO - PS3 Game Download Red Dead Redemption ROM & iso decrypted for PS3, redump verified and play on RPCS3 romsfun.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ise yarar herhalde ama bu siteden hiç indirme yapmadım.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.331 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #5 Loytress dedi: Yaklaşık 15 senelik bi oyuna 50 dolar gibi bi fiyat vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir alternatif bir yöntem var ancak forumda yasak olduğu için yazamıyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Loytress dedi: Yaklaşık 15 senelik bi oyuna 50 dolar gibi bi fiyat vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir alternatif bir yöntem var ancak forumda yasak olduğu için yazamıyorum maalesef.