Emrelkil Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi?
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 18 Ağustos 2023 #2 Gelmez. Artı 0 Eksi
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 18 Ağustos 2023 #3 PC’de Xenia ile oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 Emrelkil dedi: Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Xenia. Artı 0 Eksi
Emrelkil dedi: Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Xenia.
KS KS Emrelkil Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 Berk Count dedi: PC'de xenia ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. imsena dedi: Gelmez. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çünkü Rockstar önce oyunları konsola çıkarıyor RDR 2 dede GTA 5 dede bu şekilde oldu. Artı 0 Eksi
Berk Count dedi: PC'de xenia ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. imsena dedi: Gelmez. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz çünkü Rockstar önce oyunları konsola çıkarıyor RDR 2 dede GTA 5 dede bu şekilde oldu.
I imsena Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 701 Makaleler 4 18 Ağustos 2023 #6 Emrelkil dedi: Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. Genişletmek için tıkla... Baska türlü oynayamazsın. Emülatör ile oynayabilirsin. Resmi bir açıklama yok çünkü. Artı 0 Eksi
Emrelkil dedi: Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. Genişletmek için tıkla... Baska türlü oynayamazsın. Emülatör ile oynayabilirsin. Resmi bir açıklama yok çünkü.
ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #7 Emrelkil dedi: Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. Genişletmek için tıkla... Reddit'e birazcık araştırın bulursunuz. R/roms'a bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emrelkil dedi: Daha önceden PS3 emulator ile denemiştim ama oyunu bulamamıştım baktıklarımın hepsi virüsdü. Genişletmek için tıkla... Reddit'e birazcık araştırın bulursunuz. R/roms'a bakabilirsiniz.
KS KS Emrelkil Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #8 ibrahimZ275 dedi: Reddit'e birazcık araştırın bulursunuz. R/roms'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... R/roms ilk defa sizden duydum. İnternete yazdığımda internet archive attı. Son düzenleme: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ibrahimZ275 dedi: Reddit'e birazcık araştırın bulursunuz. R/roms'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... R/roms ilk defa sizden duydum. İnternete yazdığımda internet archive attı.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 18 Ağustos 2023 #9 Emrelkil dedi: Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Bence gelebilir imkansız değil ama uzun sürer. Artı 0 Eksi
Emrelkil dedi: Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur PS4 ve Switch'e RDR 1 Remastered çıktı bende uzun zamandır RDR 1 oynamak istiyordum sizce PS3'e RDR 1 almak mı mantıklı yoksa bilgisayara gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Bence gelebilir imkansız değil ama uzun sürer.
KS KS Emrelkil Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #10 ibrahimZ275 dedi: R/roms'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu R/roms Sony - /r/Roms Megathread bu sitedeki midir? Son düzenleme: 18 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ibrahimZ275 dedi: R/roms'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu R/roms Sony - /r/Roms Megathread bu sitedeki midir?