Arkadaşlar, öncelikle selam. Ben 4 haftadır memleketteydim ve internet çok da yoktu. Oyun haberlerini çok takip edemedim ve birkaç gün önce bayağı yerden RDR1 remake geleceği ve ağustos-eylül ayında duyrulacağı söyleniyor. Peki bu gercek mi? Gerçekse bana bununla ilgili kaynağını atabilecek arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar, öncelikle selam. Ben 4 haftadır memleketteydim ve internet çok da yoktu. Oyun haberlerini çok takip edemedim ve birkaç gün önce bayağı yerden RDR1 remake geleceği ve ağustos-eylül ayında duyrulacağı söyleniyor. Peki bu gercek mi? Gerçekse bana bununla ilgili kaynağını atabilecek arkadaşlar var mı?
Rockstar Games'in popüler oyunu Red Dead Redemption, Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından yeniden derecelendirildi. Peki bu ne anlama geliyor? İşte detaylar
Insider Gaming'in kaynağına göre RDR1 Remastered gerçek ve Ağustos 2023'de duyurulacak. GTA Trilogy Definitive Edition'da bu aylarda duyurulup Sonbahar döneminde çıkış yapmıştı. Kaynak: https://insider-gaming.com/red-dead-redemption-remaster-reveal/