Sürprizbozan RDR 1 sonu hakkında soru

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bu konuda fıkrınız var mı? 2'yı bıtırdım 1'ı ozet ızledım John oyle yapınca aklıma takıldı. Jack ve Abigail'i gonderıyor kendı nıye kacmıyor ya da gordugu halde neden kapıyı acıyor?

Bu konuda fıkrınız var mı? 2'yı bıtırdım 1'ı ozet ızledım John oyle yapınca aklıma takıldı. Jack ve Abigail'i gonderıyor kendı nıye kacmıyor ya da gordugu halde neden kapıyı acıyor?

Hocam kaçsa ne olacak? Bulunacak bu sefer ailesi de öldürülecek.

Ailesini kurtarmak için mi yapıyor? Dedıgım gıbı ozet ızledım cok detaylara sahıp degılım ama abigail yine ölüyor kı bir şey degısmıyor
Abigail hastalıktan ölüyor hocam şöyle bir şey var john orda aielsini gizlice gönderiyor yani john biliyor pinkertonlar jack ve abigailide vuracak. Hocam siz ohn olun ailenizi gönderip normal hastlaıktan mı ölmesini istersiniz? Yoksa polisler tarafından deşilip mi?

Hem kapıyı açmadan önce zaten tüm her şey aklıan geliyordur Uncle ölüyor belki aileside ölecek kendisini feda ediyor.

Bu işin sonunun gelmeyeceğini biliyor. Her şekilde tekrar bulunacağını. Bu yüzden bir zamanlar Arthur'un onun için yaptığı fedakarlığı o da ailesi için yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı