fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dur bir oyunu oyna önce daha oyuna bakmadan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dur bir oyunu oyna önce daha oyuna bakmadan.
Radledd Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 48 30 Ekim 2024 #12 KingOfTheDarknesss dedi: Makine çevirici yama gruplarından(sinnerclown vesaire) ve anonymoustan RDR1 yaması gelmez. Zira bunlar take two ve Rockstar'dan Allah gibi korkuyorlar dava yeriz diye. Genişletmek için tıkla... sinnerclown donanım haberden yazmış. Bu yama konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur demiş.
KingOfTheDarknesss dedi: Makine çevirici yama gruplarından(sinnerclown vesaire) ve anonymoustan RDR1 yaması gelmez. Zira bunlar take two ve Rockstar'dan Allah gibi korkuyorlar dava yeriz diye. Genişletmek için tıkla... sinnerclown donanım haberden yazmış. Bu yama konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur demiş.
Rabbani Catesby Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 295 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #13 Radledd dedi: Sinnerclown donanım haberden yazmış. Bu yama konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur demiş. Genişletmek için tıkla... Yeni açtığım konuda link i verdim.
Radledd dedi: Sinnerclown donanım haberden yazmış. Bu yama konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur demiş. Genişletmek için tıkla... Yeni açtığım konuda link i verdim.
Radledd Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 48 5 Kasım 2024 #14 Rabbani Catesby dedi: Yeni açtığım konuda link i verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam yama çıkalı çok oldu bir kaç Türkçe harf dışında sorun yok.
Rabbani Catesby dedi: Yeni açtığım konuda link i verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam yama çıkalı çok oldu bir kaç Türkçe harf dışında sorun yok.