ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar RDR2 oyununda 0x00007b hatasi alıyorum, bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Mayıs 2023 #2 Rapor paylaşın lütfen. Google Drive üzerinden paylaşacak olursanız dosyayı herkese açık olarak paylaştığınızdan emin olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rapor paylaşın lütfen. Google Drive üzerinden paylaşacak olursanız dosyayı herkese açık olarak paylaştığınızdan emin olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #3 reptile dedi: Rapor paylaşın lütfen. Google Drive üzerinden paylaşacak olursanız dosyayı herkese açık olarak paylaştığınızdan emin olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefondan yazıyorum bilgisayarda hesabım banlandı. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Rapor paylaşın lütfen. Google Drive üzerinden paylaşacak olursanız dosyayı herkese açık olarak paylaştığınızdan emin olun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Telefondan yazıyorum bilgisayarda hesabım banlandı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Mayıs 2023 #4 Nasıl yani? Artı 0 Eksi
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #5 reptile dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'deki hesabımdan Technopat'ta hiçbir şey yapılmıyor o yüzden telefondan yazıyorum. reptile dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey telefondan atılıyormu Artı 0 Eksi
reptile dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'deki hesabımdan Technopat'ta hiçbir şey yapılmıyor o yüzden telefondan yazıyorum. reptile dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey telefondan atılıyormu
awuin Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 Bilgisayarda hazırladığın dosyayı telefonuna at, oradan Technopat'a yükle. Artı 0 Eksi
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #7 awuin dedi: Bilgisayarda hazırladığın dosyayı telefonuna at, oradan Technopat'a yükle. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
awuin dedi: Bilgisayarda hazırladığın dosyayı telefonuna at, oradan Technopat'a yükle. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Mayıs 2023 #8 Timuçin kaan dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Timuçin kaan dedi: Onu nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz.
KS KS ll.Mehmed Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 840 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #9 reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben önceden bu programla bir şeyler yapmıştım şimdi yaptığımda exe dosyasını çalıştırıyorum ama oyunun hata ekranı gelmiyor. reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ayrı hesaplar Artı 0 Eksi
reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben önceden bu programla bir şeyler yapmıştım şimdi yaptığımda exe dosyasını çalıştırıyorum ama oyunun hata ekranı gelmiyor. reptile dedi: Rehberde her şey anlatılmış. Hazırladığınız dosyayı herhangi bir yükleme servisine yükleyip bağlantısını paylaşabilirsiniz. Ayrıca telefondan yazabiliyorsanız bilgisayardan da yazabilmeniz gerek. Sonuçta aynı hesaptan giriş yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ayrı hesaplar
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Mayıs 2023 #10 Ne yaptığınızı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim fakat siz yine de rapor almaya çalışın bakalım. Artı 0 Eksi