RDR 2 %100 nasıl yapılır?

641429

Decipat
Arkadaşlar best in the West başarımını yapmak istiyorum, yani oyunu %100 tamamlayıp başarımı almak istiyorum. Hikaye + yan görevleri biliyorum onları geçelim onun dışında toplanabilir her şeyi toplamamız gerekiyor mu? Örneğin, oyundaki hazineler altınlar gibi yani şu (isteğe bağlıdır) olanlar var mıdır? Yoksa her şeyi toplayıp açmamız mı gerekiyor?

GTA 5'te %100 için tüm toplanabilirler dahil bir sürü şey yapmak gerekiyor. RDR2'de de farklı olacağını düşünmüyorum, zira ikisi de aynı firmanın oyunu.

Hocam ozel gorevler var. Bir de bazi yan gorevler sadece atiyorum Chapter 3'te oglen saati kampa giderseniz falan cikiyor. Eger o saatte hic gitmezseniz o goreve rast gelmezsiniz ve yuzde yuz bitiremezsiniz.

Bu rehber her seyi tek tek anlatiyor hocam. Hepsini okuyun sonra bir tarafi secip baslayin.

Mesela butun arkadaslarinizin mezarini ziyaret etmeniz gerekir. Bu da haritasi. Bunu oyunun en sonunda yapmanizi oneririm. Ana hikaye bittikten sonra yani.

Teşekkür ederim. Mezarları ziyaret etmiştim bayağı şey yapmıştım ancak o kaydı sıfırladım tekrardan başladım bazı başarımları ilk chapterda falan yapmam gerekiyormuş ben ilerleyip gitmişim. Sanırım RDR 2'de oyunu %100 tamamlamak epey bir zaman alacak gibi duruyor.

Evet oyle. Onsan bahsediyordum. Bazi seyleri belli Chapter'larda yapmalisin. Simdi tekrar oyunu bitirmen gerek ama dikkatli git. Gorev kacirma. Basarim kacirma.

Ayrica cidden yapmasi zor seyler var. Easter Egg'ler falan kolay olsa da mesela butun hayvanlari ogren ve derisini soy diye gore vardi sanirim. Tum hayvanlari yakalayacaksin da, derisini soyacaksin da. Oyunda yuzlerce hayvan turu var. Kus ve baliklar ayri zor zaten. Bir de mesela yine av gorevleri vardi. 3 yildiz sincap karkasi postala falan diye. Sincabi da 3 yildizli oldurmek kolay degil hani. Dedigim gibi zor ve uzun olacak.

Ayrica Online tarafinda da basarim acabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…