Satılık RDR 2 125 TL, Cyberpunk 100 TL Steam hediyesi

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Ekrem taha

Kilopat
%20 indirimli herhangi bir oyunu satıyorum Steam üzerinden. Ödeme yolu Papara veya Tosla. Yarın sabah 12'den sonra müsait olabilirim. Bütçe 350TL.

Discord: Ekrem Taha#8890

Son düzenleme:
Ben. Cyberpunk için 100 lira atayım. Öğlen gibi.
Offline çalışma gibi bir durum değil değil mi?

Yok hocam siz beni arkadaş ekliyorsunuz parayı atıyorsunuz ben de size oyunu hediye olarak gönderiyorum isterseniz ilk paranın yarısını gönderirsiniz Steam hata verirse falan geri atarım hem parayı sıkıntı olmaz.

Tamam yarın burada olur yaparız hocam.

Ben buralardayım bekliyorum. Gelince Steam hesabını link at. Referans başlıklarım var demişsin heralde onlara da 2 dk bakalım ve banka hesabını Steam’den yazarsın.

Son düzenleme:

Ben buralardayım bekliyorum. Gelince Steam hesabını link at. Referans başlıklarım var demişsin heralde onlara da 2 dk bakalım ve banka hesabını Steam’den yazarsın.
836370607

https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-oyunlara-ek-15-20-indirim.1427056/ bir satışım burdaydı diğerini yazmadım sanırım çok bakamadım telefonda olduğumdan

Bir de başka forumda 2 tane referans var da burada paylaşamam sanırım.

Son düzenleme:
%20 indirimli herhangi bir oyunu satıyorum Steam üzerinden. Ödeme yolu Papara veya Tosla. Yarın sabah 12'den sonra müsait olabilirim. Bütçe 350TL.

Discord: Ekrem Taha#8890

Hocam Steam'den istek attım.
ArtTommy ismim.

Arkadaşımız güvenilir. Şuan Steam ile ilgili bir sorunu var. Parayı hemen atayım dedi ama ben bekletiyorum belki sorun çözülür.

Beklenmedik hata nasıl çözülür bilen varsa fikir verebilir.

Arkadaşımız güvenilir. Şu an Steam ile ilgili bir sorunu var. Parayı hemen atayım dedi ama ben bekletiyorum belki sorun çözülür.

Beklenmedik hata nasıl çözülür bilen varsa fikir verebilir.

Attım hocam Steam'de aktif değilsiniz buradan da haber vereyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…