go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.886 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #11 Ekrem taha dedi: Attım hocam Steam'de aktif değilsiniz buradan da haber vereyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet pek bakamadım. Arkadaş güvenilirdir alışveriş yapabilirsiniz.
Ekrem taha dedi: Attım hocam Steam'de aktif değilsiniz buradan da haber vereyim dedim. Genişletmek için tıkla... Evet pek bakamadım. Arkadaş güvenilirdir alışveriş yapabilirsiniz.
Akfortisev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 1.403 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #12 Ekrem taha dedi: %20 indirimli herhangi bir oyunu satıyorum Steam üzerinden. Ödeme yolu Papara veya Tosla. Yarın sabah 12'den sonra müsait olabilirim. Bütçe 350TL. Discord: Ekrem Taha#8890 Genişletmek için tıkla... RDR 2 alabilirim aktifse.
Ekrem taha dedi: %20 indirimli herhangi bir oyunu satıyorum Steam üzerinden. Ödeme yolu Papara veya Tosla. Yarın sabah 12'den sonra müsait olabilirim. Bütçe 350TL. Discord: Ekrem Taha#8890 Genişletmek için tıkla... RDR 2 alabilirim aktifse.
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 29 Kasım 2021 #13 Akfortisev dedi: RDR 2 alabilirim aktifse. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam artık atamıyorum hediye.
Akfortisev dedi: RDR 2 alabilirim aktifse. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam artık atamıyorum hediye.