5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 15 Mart 2025 #11 Bloody Hell dedi: 50 TL fazla verip Steam'den satın almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesinde gözükmesini istiyorsanız evet zaten her türlü Rockstar accountuna bağlanacaksınız.
Bloody Hell dedi: 50 TL fazla verip Steam'den satın almak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Steam kütüphanesinde gözükmesini istiyorsanız evet zaten her türlü Rockstar accountuna bağlanacaksınız.
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.197 Makaleler 1 Çözümler 17 15 Mart 2025 #12 At sürme Simülatörü için fazla.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #13 897669 dedi: At sürme Simülatörü için fazla. Genişletmek için tıkla... oyunun başını oynayıp sildiysen evet.
897669 dedi: At sürme Simülatörü için fazla. Genişletmek için tıkla... oyunun başını oynayıp sildiysen evet.
Dusk06 Decipat Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1.796 Çözümler 3 Yer Ankara | Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #14 Ahmetiweii3 dedi: Merhaba, RDR 2 15 dolara düşmüş. Ben de almak istiyorum ve sistemim bu şekilde, hikaye için oynayacağım sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata alabileceğin en iyi oyun olabilir. O teknik seviyeyi en fazla GTA 6 falan geçer. Korkutucu gerçek bu oyun 7 sene önce çıktı. Hikayesi ise mükemmel.
Ahmetiweii3 dedi: Merhaba, RDR 2 15 dolara düşmüş. Ben de almak istiyorum ve sistemim bu şekilde, hikaye için oynayacağım sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata alabileceğin en iyi oyun olabilir. O teknik seviyeyi en fazla GTA 6 falan geçer. Korkutucu gerçek bu oyun 7 sene önce çıktı. Hikayesi ise mükemmel.
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.668 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #15 ubiiyy dedi: 15 USD'ye alınır ama ben paylaşımlı hesap alıp oynardım. Bana ait olsun derdiniz yok ise. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesapla oynayacağına korsan oyna aynı mantık. Hatta korsan oynayarak hesap hırsızlarına para yedirmemiş oluyorsunuz.
ubiiyy dedi: 15 USD'ye alınır ama ben paylaşımlı hesap alıp oynardım. Bana ait olsun derdiniz yok ise. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesapla oynayacağına korsan oyna aynı mantık. Hatta korsan oynayarak hesap hırsızlarına para yedirmemiş oluyorsunuz.
tnysoprano Picopat Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 262 29 Mart 2025 #16 56136 dedi: Pahalı değmez. Buradan alın daha ucuz: Red Dead Redemption 2 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Genişletmek için tıkla... Steam'den alman daha iyi.
56136 dedi: Pahalı değmez. Buradan alın daha ucuz: Red Dead Redemption 2 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Genişletmek için tıkla... Steam'den alman daha iyi.