RDR 2 20 dolara alınır mı?

EfeOkyay

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast RGB 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 EVO Plus
Ekran kartı
ASUS GeForce TUF 3 GTX 1660 SUPER
Anakart
GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING DDR4
İşlemci
İntel İ7 8700K 3.60ghz
Arkadaşlar Steam indirimlerinde 20 dolara düştü ve son fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Sizce 20 dolara değer mi değmez mi?

Epic'te daha ucuza alma şansın var devamlı indirim geliyor, bana kalırsa 20 dolara da değer ama biraz bekleyip ucuza almak varken şimdi almak sana kalmış.

Arkadaşlar Steam indirimlerinde 20 dolara düştü ve son fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Sizce 20 dolara değer mi değmez mi?
Yüksek ayarlarda 30-40 FPS falan alırsınız yani
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben i5 3570 ve RX 580 8 GB sistemde yüksek ayarlarda 50 FPS zorluyorum. Bence arkadaşın sistem rahat yeter.
O sistemle imkansız 50 FPS olması max 30 verir yüksekde

Epic Games'ten ucuza almaktansa Steam'den pahalıya almayı tercih ederim.

10 lira daha ucuz olsun gider gogdan alırım, ikisi de aynı oyunu sana veriyor, Steam dolardan sabitliyor fiyatları Epic neredeyse yarı fiyatına indirim yapıp almanı sağlıyor, ben epicten geçen sene 200 liraya aldım pişman değilim.

Epic'te daha ucuza alma şansın var devamlı indirim geliyor, bana kalırsa 20 dolara da değer ama biraz bekleyip ucuza almak varken şimdi almak sana kalmış.
Epic gamesin arayüzünü hiç sevmiyorum ve hesabımda şuan cs'den düşürmüş olduğum droplar sayesinde 7 dolar var. Yani ben 13 dolar verip alacağım.

RDR2 için değer, kaçırma bu indirimi derim. Sistem içinde endişen olmasın üst düzey olmasa bile rahat oynarsın zevk alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…