Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 638 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2024 #2 Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Klişe bir soru olacak ama. Bilgisayarda her şey güncel mi?
Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Klişe bir soru olacak ama. Bilgisayarda her şey güncel mi?
Bruhistan506 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 Ram'iniz kaç? İade edin.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şarjda oynamıyorsan şarja takıp dene hocam.
Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şarjda oynamıyorsan şarja takıp dene hocam.
Joyshalm Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #5 Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güç ayarlarından yüksek performansa çekmeni öneririm ekran kartı sürücünden de oyun için en iyi performansa ayarlamalısın.
Cluryhs dedi: RDR 2 GTX 1650 ekran kartı laptopumda 3-4 FPS gösteriyor, crack yüklemiştim 60-70 alır iken şu an ise (Rockstar Games'ten aldım) 3-4 FPS gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam güç ayarlarından yüksek performansa çekmeni öneririm ekran kartı sürücünden de oyun için en iyi performansa ayarlamalısın.
H her4_35 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 410 Çözümler 4 26 Aralık 2024 #6 Türkçe yama kuruluysa fps düşürebilyior
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #7 her4_35 dedi: Türkçe yama kuruluysa FPS düşürebilyior Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurulu değil Joyshalm dedi: Hocam güç ayarlarından yüksek performansa çekmeni öneririm ekran kartı sürücünden de oyun için en iyi performansa ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Nihai performans seçili Wqxte dedi: Şarjda oynamıyorsan şarja takıp dene hocam. Genişletmek için tıkla... Şarjda hocam. Bruhistan506 dedi: RAM'iniz kaç? İade edin. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var crackde gayet rahat oynatıyordu da Tarıkımo dedi: Klişe bir soru olacak ama. Bilgisayarda her şey güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet NVIDIA da güncel de başka bilmiyorum
her4_35 dedi: Türkçe yama kuruluysa FPS düşürebilyior Genişletmek için tıkla... Türkçe yama kurulu değil Joyshalm dedi: Hocam güç ayarlarından yüksek performansa çekmeni öneririm ekran kartı sürücünden de oyun için en iyi performansa ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Nihai performans seçili Wqxte dedi: Şarjda oynamıyorsan şarja takıp dene hocam. Genişletmek için tıkla... Şarjda hocam. Bruhistan506 dedi: RAM'iniz kaç? İade edin. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM var crackde gayet rahat oynatıyordu da Tarıkımo dedi: Klişe bir soru olacak ama. Bilgisayarda her şey güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet NVIDIA da güncel de başka bilmiyorum
Joyshalm Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #8 Cluryhs dedi: Türkçe yama kurulu değil. Nihai performans seçili. Şarjda hocam. 16 GB RAM var crackde gayet rahat oynatıyordu da. Evet NVIDIA da güncel de başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nihaiden yüksek performansa çekip dener misin?
Cluryhs dedi: Türkçe yama kurulu değil. Nihai performans seçili. Şarjda hocam. 16 GB RAM var crackde gayet rahat oynatıyordu da. Evet NVIDIA da güncel de başka bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nihaiden yüksek performansa çekip dener misin?
Mithranlia Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 963 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #9 Ekran kartından açtığınıza emin misiniz? İşlemcinin görüntü sağlayıcısını kullanıyor olabilirsiniz.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #10 Mithranlia dedi: Ekran kartından açtığınıza emin misiniz? İşlemcinin görüntü sağlayıcısını kullanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl yapabilirim? Joyshalm dedi: Hocam nihaiden yüksek performansa çekip dener misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım.
Mithranlia dedi: Ekran kartından açtığınıza emin misiniz? İşlemcinin görüntü sağlayıcısını kullanıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl yapabilirim? Joyshalm dedi: Hocam nihaiden yüksek performansa çekip dener misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım.