ordanello Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #11 Merdt dedi: 55'ten fazla verir o sistem. 55 nereden çıktı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. 442376 dedi: Hocam hangi grafik ayarlarında oynayacaksınız? Aynı kart bende de var ben Custom High'da 75-85 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir hocam?
Merdt dedi: 55'ten fazla verir o sistem. 55 nereden çıktı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. 442376 dedi: Hocam hangi grafik ayarlarında oynayacaksınız? Aynı kart bende de var ben Custom High'da 75-85 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz nedir hocam?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.534 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 22 Mayıs 2024 #12 ordanello dedi: Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... RDR2'de grafiklerden minimum kayıpla performansı uçuran ayarlar var. RDR2 optimized settings diye aratırsanız görürsünüz. 55'i geçtiririz size sıkıntı yok
ordanello dedi: Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. Genişletmek için tıkla... RDR2'de grafiklerden minimum kayıpla performansı uçuran ayarlar var. RDR2 optimized settings diye aratırsanız görürsünüz. 55'i geçtiririz size sıkıntı yok
Saoirse Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #13 ordanello dedi: Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. İşlemciniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... RDR 2 story mod önemli değil pek 40-60 FPS işinizi rahatlıkla görür RDR'nin Online'ı asıl önemlidir eğer hikaye için oynuyorsanız Max grafiklere asılın gidip boş boş videolara bakıp grafiklerinizi düşürmeyin.
ordanello dedi: Hocam video izledim ortalama 55 FPS gösteriyordu. İşlemciniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... RDR 2 story mod önemli değil pek 40-60 FPS işinizi rahatlıkla görür RDR'nin Online'ı asıl önemlidir eğer hikaye için oynuyorsanız Max grafiklere asılın gidip boş boş videolara bakıp grafiklerinizi düşürmeyin.
ordanello Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #14 Merdt dedi: RDR2'de grafiklerden minimum kayıpla performansı uçuran ayarlar var. RDR2 optimized settings diye aratırsanız görürsünüz. 55'i geçtiririz size sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kralsınız :d
Merdt dedi: RDR2'de grafiklerden minimum kayıpla performansı uçuran ayarlar var. RDR2 optimized settings diye aratırsanız görürsünüz. 55'i geçtiririz size sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kralsınız :d