RDR 2, %60 indirimde 460 TL!

Yer
Los Santos, San Andreas, ABD
RDR 2 %60 indirimde!

Ultimate sürümünü 180'e almıştım, fiyat çok mu? Çok fakat RDR için değer mi? 2 katı bile değer.

98 lirayken iyi ki almışım. Bu arada zam gelebilme ihtimali var normal de 380 liraya düşüyordu.

İndirimli fiyatı 380tl oluyordu genelde artmış. 380tl iken aldım almadıysanız alın zam gelebilir.

460a aldık. Sırada 2 -3 oyun var hedefimde. Günde 1-2 saat oynayan biri için bile fazla gibi geliyor ama olsun online modu merak ediyorum..

Hocam bu 375e düşmüştü en son takip ettiğim bir oyundu. Steam yeni fiyatlandırma yapacak o yüzden 3-5 oyun alacağım. Sizce RDR2 cadılar bayramında çığlık festivalinde dahda inermi sizce?

Hocam bu 375e düşmüştü en son takip ettiğim bir oyundu. Steam yeni fiyatlandırma yapacak o yüzden 3-5 oyun alacağım. Sizce RDR2 cadılar bayramında çığlık festivalinde dahda inermi sizce?
Rockstar Games indirimlerde sabit bir fiyat belirliyor ve ondan aşağısına inmiyor. 380tl iken 380tlden aşağı inmiyordu şimdi ise 460tl oldu ve ineceğini sanmıyorum. Yani artık Red Dead Redemption 2'yi en ucuz 460tl'ye alabilirsiniz. Amaaa şöyle bir detay var: Epic Games 460tl indirimli fiyatın üzerinde genel bir kupon verirse oradan daha ucuza alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…