RDR 2, %60 indirimde 460 TL!

Ben öğrenciyim ve o zaman 98 TL veremiyordum. O yüzden alamadım. Şimdi olsa 10 tane alırdım.

@DexterMorganBey, ona bir şey demedim zaten. Çoğunluğunun almama sebebi, aç gözlülük. Kendinizi, o çoğunluğa dahil etmenize gerek yok.

Hocam Ultimate paketini 92'ye almıştım Steam'den ez Win ey gidi günler.

Bana Rockstar Launcher'dan abim hediye göndermişti. Sonra Steam olsun illa kafasıyla gidip Steam'den yine almıştım. O kadar ucuzdu. Bu hale getirenler utansın.

Utanmazlar zaten bir şey sahibi olamıyor çoğunluk. PC fiyatları sonra oyunlar yeni nesil gençler oyunlardan uzak olacak. İnternet kafe fiyatları uçuk vs.

Bana Rockstar Launcher'dan abim hediye göndermişti. Sonra Steam olsun illa kafasıyla gidip Steam'den yine almıştım. O kadar ucuzdu. Bu hale getirenler utansın.

2 kez almışım.

İade yapsaydın olmaz mıydı?

Utanmazlar zaten bir şey sahibi olamıyor çoğunluk. PC fiyatları sonra oyunlar yeni nesil gençler oyunlardan uzak olacak. İnternet kafe fiyatları uçuk vs.
Arkadaşıma dün 10 sene sonra pc sipariş verebildik. Çocuk çalışmaktan,ev kirası ödemekten alamıyordu. Ki bu çocuk 26 yaşında daha. Gözünde ki sevinci görsen inanmazsın. Milyoner olup,o yaşta ihtiyacı olan herkese alasım geldi. Öyle tribe bağladım

İade yapsaydın olmaz mıydı?
Biri arkadaşa hediye,biri kendime. 2 kez aldım dediğim çok uygundu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…