thetigeraswittmann Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 38 Çözümler 1 30 Aralık 2024 #21 mustafaemin53 dedi: Selamlar RDR2 Steam ya da Epic Games ten 700 TL'ye alınır mı? Alırsam hangisinden alayım ve Türkçe alt yazı yok onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Alınır TR yamayı internetten indirebiliyorsun ben Epic Games'ten almıştım nerede uygunsa oradan al devir ekonomi devri.
mustafaemin53 dedi: Selamlar RDR2 Steam ya da Epic Games ten 700 TL'ye alınır mı? Alırsam hangisinden alayım ve Türkçe alt yazı yok onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Alınır TR yamayı internetten indirebiliyorsun ben Epic Games'ten almıştım nerede uygunsa oradan al devir ekonomi devri.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #22 Alınır kesinlikle.
SDemirwillLUForever Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #23 mustafaemin53 dedi: Selamlar RDR2 Steam ya da Epic Games ten 700 TL'ye alınır mı? Alırsam hangisinden alayım ve Türkçe alt yazı yok onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle al. 700 bile uygun ki denilene göre daha ucuzu varmış... Kesinlikle al.
mustafaemin53 dedi: Selamlar RDR2 Steam ya da Epic Games ten 700 TL'ye alınır mı? Alırsam hangisinden alayım ve Türkçe alt yazı yok onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle al. 700 bile uygun ki denilene göre daha ucuzu varmış... Kesinlikle al.