Waxsar Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #81 Margot Robbie dedi: Nereden aldın? Epic'ten bedava verseler bile gider oyunu indirimsiz haliyle Steam'den alır oynarım. Genişletmek için tıkla... Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım.
Margot Robbie dedi: Nereden aldın? Epic'ten bedava verseler bile gider oyunu indirimsiz haliyle Steam'den alır oynarım. Genişletmek için tıkla... Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #82 Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı evet. Hayırlı olsun.
Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı evet. Hayırlı olsun.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 4 Ocak 2022 #83 Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun,iyi oyunlar dostum.
Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun,iyi oyunlar dostum.
c34t Megapat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 270 6 Ocak 2022 #84 Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Bravo. En doğru kararı vermişsin. Paran cebinde kalmakla yetmemiş, ekstra oyunda almışsın.
Waxsar dedi: Epic'ten RDR2, AC: Odyssey ve Origins'i toplam 135 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Bravo. En doğru kararı vermişsin. Paran cebinde kalmakla yetmemiş, ekstra oyunda almışsın.