W Wane Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024
Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.132 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Ram'ini öğrenebilir miyim?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 4 Ağustos 2024 #3 Wane dedi: Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de ayni sey oluyor.
Wane dedi: Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de ayni sey oluyor.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 RDR 2 de bende de oluyor hatta bende GTA 5 dede oluyor rockstars sorun var sanirim.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #5 gojofaniyim dedi: RDR 2 de bende de oluyor hatta bende GTA 5 dede oluyor rockstars sorun var sanirim. Genişletmek için tıkla... Bende de GTA V açıkken oluyor. 16 GB RAM var.
gojofaniyim dedi: RDR 2 de bende de oluyor hatta bende GTA 5 dede oluyor rockstars sorun var sanirim. Genişletmek için tıkla... Bende de GTA V açıkken oluyor. 16 GB RAM var.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 Ahmet_Emir dedi: Bende de GTA V açıkken oluyor. 16 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Bende de 32 GB RAM var bu arada GTA 5 bir tek bende var sanıyordum o yüzden korkuyorum keylogger mi diye simdi sevindim bak.
Ahmet_Emir dedi: Bende de GTA V açıkken oluyor. 16 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Bende de 32 GB RAM var bu arada GTA 5 bir tek bende var sanıyordum o yüzden korkuyorum keylogger mi diye simdi sevindim bak.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #7 gojofaniyim dedi: Bende de 32 GB RAM var bu arada GTA 5 bir tek bende var sanıyordum o yüzden korkuyorum keylogger mi diye simdi sevindim bak. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'la alakalı değilmiş. Muhtemelen optimizasyon sorunu. Oyun eski olduğu için olabilir diye düşünüyorum.
gojofaniyim dedi: Bende de 32 GB RAM var bu arada GTA 5 bir tek bende var sanıyordum o yüzden korkuyorum keylogger mi diye simdi sevindim bak. Genişletmek için tıkla... O zaman RAM'la alakalı değilmiş. Muhtemelen optimizasyon sorunu. Oyun eski olduğu için olabilir diye düşünüyorum.
G gojofaniyim Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 966 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #8 Ahmet_Emir dedi: O zaman RAM'la alakalı değilmiş. Muhtemelen optimizasyon sorunu. Oyun eski olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alt+enter yapıp yaparsan sorun olmuyor bu arada dene bence.
Ahmet_Emir dedi: O zaman RAM'la alakalı değilmiş. Muhtemelen optimizasyon sorunu. Oyun eski olduğu için olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alt+enter yapıp yaparsan sorun olmuyor bu arada dene bence.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #9 gojofaniyim dedi: Alt+enter yapıp yaparsan sorun olmuyor bu arada dene bence. Genişletmek için tıkla... Alt + enter yaparak tam ekran yapıyordum zaten sorun oluyordu ama tekrar denerim.
gojofaniyim dedi: Alt+enter yapıp yaparsan sorun olmuyor bu arada dene bence. Genişletmek için tıkla... Alt + enter yaparak tam ekran yapıyordum zaten sorun oluyordu ama tekrar denerim.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #10 Wane dedi: Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde böyle oluyordu, Fullscreen windowed modda oynamak düzeltebilir belki.
Wane dedi: Örneğin Discord'da klavyemde tuşa tıklıyorum 1 saniye sonra geliyor. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde böyle oluyordu, Fullscreen windowed modda oynamak düzeltebilir belki.