Shazz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Sistemim yeterli sürücüler güncel oyun Epic Games'ten alındı. Video şeklinde sorunu gösterdim.
Çözüm Shazz 11 Şubat 2023 ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Eski save i sildim cloud aldım yine açılmadı dostum. Başka bir konuda obs i falan silin diyorlardı ne kadar doğru bir şey acaba? ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Epic games'i ve Rockstar launcher i yönetici olarak çalıştırdımö açıldı.
ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Eski save i sildim cloud aldım yine açılmadı dostum. Başka bir konuda obs i falan silin diyorlardı ne kadar doğru bir şey acaba? ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Epic games'i ve Rockstar launcher i yönetici olarak çalıştırdımö açıldı.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Shazz dedi: Sistemim yeterli sürücüler güncel oyun Epic Games'ten alındı. Video şeklinde sorunu gösterdim. Genişletmek için tıkla... Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir. Artı 0 Eksi
Shazz dedi: Sistemim yeterli sürücüler güncel oyun Epic Games'ten alındı. Video şeklinde sorunu gösterdim. Genişletmek için tıkla... Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir.
KS KS Shazz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 ErrorCorrection dedi: Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk kurulum dosyaları hiç ellemedim . Belki eski save patlatıyordur ama açamadım oyunu. ErrorCorrection dedi: Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Process Monitor dosyasını nasıl atabilirim buraya? Artı 0 Eksi
ErrorCorrection dedi: Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... İlk kurulum dosyaları hiç ellemedim . Belki eski save patlatıyordur ama açamadım oyunu. ErrorCorrection dedi: Yama kurdunuz mu hocam? Belki ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Process Monitor dosyasını nasıl atabilirim buraya?
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Shazz dedi: İlk kurulum dosyaları hiç ellemedim. Belki eski save patlatıyordur ama açamadım oyunu. Process Monitor dosyasını nasıl atabilirim buraya? Genişletmek için tıkla... Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Artı 0 Eksi
Shazz dedi: İlk kurulum dosyaları hiç ellemedim. Belki eski save patlatıyordur ama açamadım oyunu. Process Monitor dosyasını nasıl atabilirim buraya? Genişletmek için tıkla... Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil.
KS KS Shazz Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #5 ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Eski save i sildim cloud aldım yine açılmadı dostum. Başka bir konuda obs i falan silin diyorlardı ne kadar doğru bir şey acaba? ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Epic games'i ve Rockstar launcher i yönetici olarak çalıştırdımö açıldı. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (45).png 4 MB · Görüntüleme: 201 Son düzenleme: 11 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Eski save i sildim cloud aldım yine açılmadı dostum. Başka bir konuda obs i falan silin diyorlardı ne kadar doğru bir şey acaba? ErrorCorrection dedi: Eski save dosyasını silip dene ya da yedek al sil. Genişletmek için tıkla... Epic games'i ve Rockstar launcher i yönetici olarak çalıştırdımö açıldı.