RDR 2 açılmıyor

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
RDR2'yi açmaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum bu hatayı önceden de alıyordum ancak services.msc'den Rockstar services aaçınca düzeliyordu. Şu an olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'yi açmaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum bu hatayı önceden de alıyordum ancak services.msc'den Rockstar services aaçınca düzeliyordu. Şu an olmuyor.
Korsana karşıyımdır ancak 2 yol var;
Ya oyunu korsanlamak. Oyun sizde hali hazırda olduğu için bunun bir suç olduğunu zannetmem.

2. Yol Offline mode
Rockstar Games Launcher üzerinden offline mode geçiş yapıp oyunu açmayı deneyin.

Hocam korsan kullanmak istemiyorum hem virüs riskinden hem etik değil. 2. yol zaten geçersiz çünkü Launcher'e giremiyorum.

Hocam korsan kullanmak istemiyorum hem virüs riskinden hem etik değil. 2. yol zaten geçersiz çünkü Launcher'e giremiyorum.
Hocam öyle korsan yol değil. Direkt downgrading gibi bir şey oyunu hep offline olarak açar bu yöntem, yani korsanlamayı siz yapacaksınız. Gene istemezseniz Rockstar games setup dosyasını indirip tekrar açın.

Hocam öyle korsan yol değil. Direkt downgrading gibi bir şey oyunu hep offline olarak açar bu yöntem, yani korsanlamayı siz yapacaksınız. Gene istemezseniz Rockstar games setup dosyasını indirip tekrar açın.
Hocam ilerlemem gider mi son dediğinizi yaparsam? Yedeklemem lazım mı?

Hocam dediğinizi yaptım hata devam ediyor.

Son düzenleme:
Güncelleme: Arkadaşlar önceden denediğim services.msc yolunu denedim ve oldu. Sanırım arada oluyor kendi düzeliyor. Yöntemi YouTube'dan bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…