Görsel?RDR2'yi açmaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum bu hatayı önceden de alıyordum ancak services.msc'den Rockstar services aaçınca düzeliyordu. Şu an olmuyor.
Pardon hocam görseli koymayı unutmuşum koyuyorum şimdi.Görsel?
Korsana karşıyımdır ancak 2 yol var;RDR2'yi açmaya çalıştığımda görseldeki hatayı alıyorum bu hatayı önceden de alıyordum ancak services.msc'den Rockstar services aaçınca düzeliyordu. Şu an olmuyor.
Korsana karşıyımdır ancak 2 yol var;
Ya oyunu korsanlamak. Oyun sizde halihazırda olduğu için bunun bir suç olduğunu zannetmem.
2. Yol Offline mode
Rockstar Games Launcher üzerinden offline mode geçiş yapıp oyunu açmayı deneyin.
Hocam öyle korsan yol değil. Direkt downgrading gibi bir şey oyunu hep offline olarak açar bu yöntem, yani korsanlamayı siz yapacaksınız. Gene istemezseniz Rockstar games setup dosyasını indirip tekrar açın.Hocam korsan kullanmak istemiyorum hem virüs riskinden hem etik değil. 2. yol zaten geçersiz çünkü Launcher'e giremiyorum.
Hocam ilerlemem gider mi son dediğinizi yaparsam? Yedeklemem lazım mı?Hocam öyle korsan yol değil. Direkt downgrading gibi bir şey oyunu hep offline olarak açar bu yöntem, yani korsanlamayı siz yapacaksınız. Gene istemezseniz Rockstar games setup dosyasını indirip tekrar açın.
O zaman pek bilmiyorum bu konuda açılan diğer konulara bakmanızı tavsiye ederim.Hocam ilerlemem gider mi son dediğinizi yaparsam? Yedeklemem lazım mı?
Hocam dediğinizi yaptım hata devam ediyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.