RDR 2 alınır mı?

yusuf_637

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığı olarak yazdığım gibi. RDR 2 şu anda Epic Games sitesinde 600 TL olmuş. Oynamayı çok istediğim ama maddi dururlar yüzünden fiyatında tereddüt ettiğim bir oyun. Epic Games üzerinden Türkçe yama yapılıyor mu, yapılıyorsa nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.

Konu başlığı olarak yazdığım gibi. RDR 2 şu anda Epic Games sitesinde 600 TL olmuş. Oynamayı çok istediğim ama maddi dururlar yüzünden fiyatında tereddüt ettiğim bir oyun. Epic Games üzerinden Türkçe yama yapılıyor mu, yapılıyorsa nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim.
Ben Epic Games'den edinmiştim oyunu 140 TL'ye Cyberpunk ve RDR2'yi aynı anda almıştım.

Şu an fiyatlar çok pahalı ama 600 TL'ye kesinlikle değecek bir oyun alınabilir. Korsana hayır özellikle bu oyunda.

Böyle bir soruyu görmemiş kabul edeceğim ve efendi efendi RDR2 oynamaya gideceğim şu an. Böyle bir soru sorulmamalı...

Şaka bir yana tabii ki alınır. Bu oyun gerçekten çok güzel bir oyun. Ben korsan oynuyorum, gayet de memnunum. Bir oyuna bu kadar meblağda veya daha üstünde paralar harcamak içimden gelmiyor.

Ben Epic Games'ten edinmiştim oyunu 140 TL'ye Cyberpunk ve RDR2'yi aynı anda almıştım.

Şu an fiyatlar çok pahalı ama 600 TL'ye kesinlikle değecek bir oyun alınabilir. Korsana hayır özellikle bu oyunda.

Peki oyunu Türkçe mi İngilizce mi oynuyorsunuz?

Böyle bir soruyu görmemiş kabul edeceğim ve efendi efendi RDR2 oynamaya gideceğim şu an. Böyle bir soru sorulmamalı...

Şaka bir yana tabii ki alınır. Bu oyun gerçekten çok güzel bir oyun. Ben korsan oynuyorum, gayet de memnunum. Bir oyuna bu kadar meblağda veya daha üstünde paralar harcamak içimden gelmiyor.

Korsan ile orijinal arasında bir fark var mı?

Oyunun oynanışı da hikayesi de çok kaliteli mininmum bir 70-100 saat götüreceğini düşünüyorum genel olarak. En son Steam sürümüne Makine Çeviri'nin Türkçe yamasını kurmuştum sorunsuz çalışmıştı hâlâ çalışıyordur büyük ihtimalle. Maddi olarak sıkıntıya girecekseniz eğer almanızı önermem. Fakat şu anda alabilirim maddi anlamdan bir sıkıntıya sokmaz derseniz alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı