RDR 2 alınır mı?

Utkug0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RDR 2 şu an 15 dolar ben yazın PC alacağım yaz için şimdiden oyun alıyorum sizce alınır mı? Şu an yoksa yazın %90 indirime falan girer mi? Şu anda %80 indirimde.

Arkadaşlar RDR 2 şu an 15 dolar ben yazın PC alacağım yaz için şimdiden oyun alıyorum sizce alınır mı? Şu an yoksa yazın %90 indirime falan girer mi? Şu anda %80 indirimde.

Alınır bu fiyata bir daha düşmez bence hiç durma direk al.

Başka oyun öneriniz var mı şu an indirimde olan Battlefield 1 hariç.

Kesinlikle alınır oyun çok iyi onun haricinde BF5 alabilirsin veya Titanfall.

Hocam RDR 2 bağımlılık yapan bir oyun istesem bile bırakamıyorum 600 saat oynadım artık oynamayacağım deyip sildim bugün yine indiriyorum kesinlikle alınır.

İfadeler: Lyc
Net alınır, sanırım indirime de girmişti, net oğlu net almalısın indirimdeyken.

Gameship üzerinden almanı öneririm sana oyunu gift olarak atıyorlar güvenilir bayağı ucuza geliyor. Ama 24 saat sonra geliyor oyun ama geliyor güvenilir site.

Dosya Ekleri

• IMG_0539.jpeg
    228,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…