RDR 2 alınır mı?

ADNENMİRÇO

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar RDR 2 oynamış olan kişilere soruyorum özellikle. Ben canım çok sıkıldığımda bu tür açık dünya oyunlarında RP yapmaya bayılırım özellikle Cyberpunk ve GTA 5'te kendimce RP yaparım. Araba sürerim, yürürüm, fotoğraf çekerim falan. RDR'2 de bu oyunlar kadar tüketilmesi uzun süren, kendimce RP yapmalık bir oyun mu? İndirimde de hani, alsam mı almasam mı karar veremedim. 500 liraya değer mi? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
500 lira, iskender parasi. Bence deger. Tarihin en iyi 10 oyunundan biri.

Türü seviyorsanız parasını hak ediyor. Bende yarıya kadar oynayıp sıkılıp bırakmıştım ama tekrar şans vermeyi düşünüyorum.

Kesinlikle değer. Adamlar gerçekten yapmış. Hikayesi hele var ya anlatilmaz yaşanır, bence almalısınız.

Dünyanın en iyi oyunu!

500 TL Para mı bu devir de 100.000 lerce konu açıldı RDR 2 ilgili sence alınmaz mı?

Açık dünyasında kaybolmak istediğiniz oyun arıyorsanız, RDR2 tam size göre. Uzun oynanış süresi var ve çok gerçekçi oyun.

Kovboy temasın sev sevme al ben sevmiyordum hala çok fazla sevmem ama oyuna bayıldım. Başları sıkıcı gelebilir ve karakter kontrolleri ağır gelebilir ama alışınca akıyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…