RDR 2 alınır mı?

Valorant, LoL oynayan biriysen alma çünkü beğenmeyeceğine eminim.

Valorant'ta LoL'de zamanında oynadım. Valorant da immortal, LoL'de diamond görmüşlüğüm var. RDR2 de 400 saatim var. LoL ve Valorant'ı bıraktığım için mutluyum.

%75 indirim ile 15 dolara düşmüş, almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Alınır. Grafikleri de açık dünyası da şahane.
IMG_3501.jpeg

IMG_3507.jpeg

IMG_3500.jpeg

IMG_3499.jpeg

IMG_3498.jpeg

IMG_2604.jpeg

IMG_2603.jpeg

IMG_2575.jpeg

Valorant'ta LoL'de zamanında oynadım. Valorant da immortal, LoL'de diamond görmüşlüğüm var. RDR2 de 400 saatim var. LoL ve Valorant'ı bıraktığım için mutluyum.

Alınır. Grafikleri de açık dünyası da şahane.
Eki Görüntüle 2533930
Eki Görüntüle 2533931
Eki Görüntüle 2533932
Eki Görüntüle 2533933
Eki Görüntüle 2533934
Eki Görüntüle 2533935
Eki Görüntüle 2533936
Eki Görüntüle 2533937

Teşekkür ederim ben de tam Valorant'tan kopmak icin hikayeli oyunlara atilmak istiyordum 😃

Alınır, tavsiye ederim. İşleyişi yavaş oyunları beğenmiyorsan, oyun sana göre olmayabilir.

Hocam ben çok korsan oyun indirdim zamanında. Kaspersky Plus kullanıyorum hiç biri de virüs olarak algılanmamıştı. Ha demiyorum ki kesin virüstür ancak virüs programı uyarı veriyorsa içime kurt düşer. Velhasıl kelam konu sahibi Türkçe yamalara güveniyorsa ve indirecekse alabilir ancak güvenmiyorsa ve ingilizcesi de yoksa almasını tavsiye etmiyorum.
Hocam 10 yıldır korsan oyun indiriyorum, yamalar kuruyorum. Eğer hangi linke basacağını biliyorsan hiçbir problem olmaz gayet de güvenlidir. Belli birkaç site var o sitelerin dışına çıkmadığın sürece kesin güvenlidir diyebilirim. Virüs programları her şeye uyarı vermiyor mu zaten? Windows defender ı baza alırsak her indirilen uygulamaya uyarı veriyor.

Hocam 10 yıldır korsan oyun indiriyorum, yamalar kuruyorum. Eğer hangi linke basacağını biliyorsan hiçbir problem olmaz gayet de güvenlidir. Belli birkaç site var o sitelerin dışına çıkmadığın sürece kesin güvenlidir diyebilirim. Virüs programları her şeye uyarı vermiyor mu zaten? Windows defender ı baza alırsak her indirilen uygulamaya uyarı veriyor.
Kaspersky Plus kullanıyorum senelerdir. Yanlış pozitif dediğini çok nadir görmüşümdür. Mesela Fitgirl'den indirdiğim korsan oyunu kurduktan sonra taratıyorum hiç virüs uyarısı vermiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı