RDR 2 alınır mı?

Valorant, LoL oynayan biriysen alma çünkü beğenmeyeceğine eminim.

Valorant'ta LoL'de zamanında oynadım. Valorant da immortal, LoL'de diamond görmüşlüğüm var. RDR2 de 400 saatim var. LoL ve Valorant'ı bıraktığım için mutluyum.

%75 indirim ile 15 dolara düşmüş, almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Alınır. Grafikleri de açık dünyası da şahane.

Teşekkür ederim ben de tam Valorant'tan kopmak icin hikayeli oyunlara atilmak istiyordum

Alınır, tavsiye ederim. İşleyişi yavaş oyunları beğenmiyorsan, oyun sana göre olmayabilir.

Hocam 10 yıldır korsan oyun indiriyorum, yamalar kuruyorum. Eğer hangi linke basacağını biliyorsan hiçbir problem olmaz gayet de güvenlidir. Belli birkaç site var o sitelerin dışına çıkmadığın sürece kesin güvenlidir diyebilirim. Virüs programları her şeye uyarı vermiyor mu zaten? Windows defender ı baza alırsak her indirilen uygulamaya uyarı veriyor.

Kaspersky Plus kullanıyorum senelerdir. Yanlış pozitif dediğini çok nadir görmüşümdür. Mesela Fitgirl'den indirdiğim korsan oyunu kurduktan sonra taratıyorum hiç virüs uyarısı vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…