RDR 2 almak mantıklı mı?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhaba biliyorsunuz ki Steam indirimleri başladı. RDR2 kabaca 18 dolara indi ancak Epic'te 14 Temmuz da yaz indirimi olacak. Acaba RDR2 Epic'te indirime 14 Temmuz'da indirime girer mi diye düşünmedim değil. Oradan indirime girer mi? Girerse herhalde daha ucuz olur? Epic Games'i beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba biliyorsunuz ki Steam indirimleri başladı. RDR2 kabaca 18 dolara indi ancak Epic'te 14 Temmuz da yaz indirimi olacak. Acaba RDR2 Epic'te indirime 14 Temmuz'da indirime girer mi diye düşünmedim değil. Oradan indirime girer mi? Girerse herhalde daha ucuz olur? Epic Games'i beklemeli miyim?
Epic'te ortalama 200-500 bandına iner. 200 Biraz zor olabilir.

Epic Games ve Steam arasında fiyat konusunda devasa fark yok. 50-100 TL fark için o kadar beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Steam'den alabilirsiniz.

200 biraz zor olabilir.

İmkanı yok, 200'e inmez. İneceği en baba 380-450 TL arası olur diye düşünüyorum.

Epic Games ve Steam arasında fiyat konusunda devasa fark yok. 50-100 TL fark için o kadar beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Steam'den alabilirsiniz.

İmkanı yok, 200'e inmez. İneceği en baba 380-450 TL arası olur diye düşünüyorum.

En fazla 500 TL'ye düşüyor hocam.

Epic Games'te bazı oyunlarda sorun olabiliyor. Sadece RDR2 alınır mı diye soruyor iseniz benim önerim kesinlikle alınır. Eğer oyunu daha önce izlemediyseniz, hikayesini bilmiyorsanız alın yoksa almayın bence.

Son indirimlerden birinde 254 TL'ye kadar inmişti.

Steam'den satın almak da ortalama 590 TL civarında. İşin ucuna banka komisyonunu da ekleyince en fazla 620-630 TL arasına alır. 130 TL fark için o kadar beklemeye gerek yok. Şimdiden oyunun keyfini çıkarabilir.
Ben kendi açımdan beklerim, sonuçta benim yaşadığım yerde 2 saatlik PS cafe parası 120 TL :D Tabii kendi bilir, ben olsam beklerdim ama.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı