Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 423 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #11 BlueAim dedi: Daha önce kuzenimde oynamıştım(7 saat)çok hoşuma gitmişti at sürmek. Genişletmek için tıkla... Hocam at surmeyi sevdiyseniz dusunmeyin alin. Hikayesi mukemmel. Ben bitirdim beni sadece sıkan yeri at sürmekti.
BlueAim dedi: Daha önce kuzenimde oynamıştım(7 saat)çok hoşuma gitmişti at sürmek. Genişletmek için tıkla... Hocam at surmeyi sevdiyseniz dusunmeyin alin. Hikayesi mukemmel. Ben bitirdim beni sadece sıkan yeri at sürmekti.
7 735998 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 492 30 Ocak 2025 #12 BlueAim dedi: Daha önce kuzenimde oynamıştım(7 saat)çok hoşuma gitmişti at sürmek. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor bana sıkıcı geldi belki oyun çok iyiydi ama çok sıkıcı olduğu için bıraktım.
BlueAim dedi: Daha önce kuzenimde oynamıştım(7 saat)çok hoşuma gitmişti at sürmek. Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişiyor bana sıkıcı geldi belki oyun çok iyiydi ama çok sıkıcı olduğu için bıraktım.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 1080p +30 FPS oynarsın. Bence fazlasıyla parasını hak ediyor. Ağır bir oyun eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa keyif alarak oynarsınız.
1080p +30 FPS oynarsın. Bence fazlasıyla parasını hak ediyor. Ağır bir oyun eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa keyif alarak oynarsınız.
BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 967 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #14 terraryzng dedi: 1080p +30 FPS oynarsın. Bence fazlasıyla parasını hak ediyor. Ağır bir oyun eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa keyif alarak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... 30-35 FPS de takılma yaşanır değil mi?
terraryzng dedi: 1080p +30 FPS oynarsın. Bence fazlasıyla parasını hak ediyor. Ağır bir oyun eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa keyif alarak oynarsınız. Genişletmek için tıkla... 30-35 FPS de takılma yaşanır değil mi?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #15 BlueAim dedi: 30-35 FPS de takılma yaşanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Takılma yaşamazsın. Yüksek FPS'lere alıştıysan 30 FPS'e alışmak biraz zaman alabilir. Eğer hızlı bir oyun olsaydı 30 FPS oynamanı önermezdim, ama RDR2 gibi ağır bir oyunda 30 FPS çok yormuyor.
BlueAim dedi: 30-35 FPS de takılma yaşanır değil mi? Genişletmek için tıkla... Takılma yaşamazsın. Yüksek FPS'lere alıştıysan 30 FPS'e alışmak biraz zaman alabilir. Eğer hızlı bir oyun olsaydı 30 FPS oynamanı önermezdim, ama RDR2 gibi ağır bir oyunda 30 FPS çok yormuyor.