Çözüldü RDR 2 altyazı ayarını yapınca ayarlar kayıt olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrslyfox

Megapat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 oyun ilk açılırken sanırım alt yazı falan sormuş, dikkat etmeden altyazıları aç dememişim sonra settings -> display tarafında alt yazı ve speaker Subtitle'ı seçeneğini açınca ayarlardan çıkarken oyun tekrar başlatılması gerekiyor deniyor. Ardından oyun tekrar başladığında ayarlarım kaydolmamış oluyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Oyunun kapasitesi çok yüksek olduğu için silip kurmayı denemeden önce bir sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yorum için teşekkürler ama konunun oyunu exe tarafından yönetici olarak çalıştırmakla ilgisi yok. Çünkü ben Steam'den play dediğim anda zaten Rockstar Games Launcher üzerinden başlatıyor. Orasını da yönetici olarak çalıştırmayı denedim Steam'den başlatmayı da sorun aynı. Zaten buradaki konu şu ben ayarlarda alt yazı seçeneğini aç deyip ayarlardan geri gelmeye çalışırken bana "yaptığınız değişiklikler için RDR 2 yeniden başlatılacaktır. Kaydedilmemiş ilerlemeliriniz silinecektir onaylıyorsanız enter yapın" şeklinde uyarı vermesi. Yani alt yazı açmak için oyunun tekrar başlatılması zaten anormal ve sonucunda hiçbir ayar güncellenmemiş şekilde aynı şekilde kalıyor.
Dostum ben sanırım sebebini buldum ama sende de o mudur bilmiyorum. Grafik ayarlarına girince Vram'in grafik ayarlarını geçmiş şekilde mi? Hani 2047 vram var diyelim bunu ayarları yükseğe çekersen aşıyorsun ve kırmızıya dönüyor. Eğer o aşmaman gereken vram'i aştıysan hiçbir türlü ayar yapamıyorsun. Önce ayarları düşüreceksin, o vram aşmaman gereken sınırın altında kalacak yani kırmızıya dönmeyecek, daha sonra alt yazıları açacaksın. Ben böyle çare buldum. Umarım anlatabilmişimdir.
rdr2 ye noldu anlamadım o kadar fazla crash bug hatası var ki son 1 haftadır inanılmaz gerçekten bense şuan oyuna hiç giremiyorum

Steam --> koleksiyon --> Rdr2 sağ tık , yönet , yerel dosyalara göz at de. Burda oyunun exesini bul yönetici olarak çalıştır.
buda olmuyor gerçekten o kadar garip ki ben bu konuyu oluşturduktan hemen sonra açtım hiçbir problem yaşamadan şu yorumu yazdığım ana kadar oynadım şuan kendim çıktım sıkıntısız problemsiz oynayıp kapattım yani ama çok eminim bi sonraki açışta kanserleyecek açılış ekranında crash verip paylaştığım görseldeki hataları alıcam

Bende de aynı hata var ya... Bunu oyun içinden değil de dosyalardan değiştirme şansımız yok mu acaba ya? Türkçe alt yazısız oynamak istemiyorum.

Steam --> koleksiyon --> RDR2 sağ tık, yönet, yerel dosyalara göz at de. Burada oyunun exesini bul yönetici olarak çalıştır.

Yorum için teşekkürler ama konunun oyunu exe tarafından yönetici olarak çalıştırmakla ilgisi yok. Çünkü ben Steam'den play dediğim anda zaten Rockstar Games Launcher üzerinden başlatıyor. Orasını da yönetici olarak çalıştırmayı denedim Steam'den başlatmayı da sorun aynı. Zaten buradaki konu şu ben ayarlarda alt yazı seçeneğini aç deyip ayarlardan geri gelmeye çalışırken bana "yaptığınız değişiklikler için RDR 2 yeniden başlatılacaktır. Kaydedilmemiş ilerlemeliriniz silinecektir onaylıyorsanız enter yapın" şeklinde uyarı vermesi. Yani alt yazı açmak için oyunun tekrar başlatılması zaten anormal ve sonucunda hiçbir ayar güncellenmemiş şekilde aynı şekilde kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı