Çözüldü RDR 2 altyazı ayarını yapınca ayarlar kayıt olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrslyfox

Megapat
Daha fazla  
Red Dead Redemption 2 oyun ilk açılırken sanırım alt yazı falan sormuş, dikkat etmeden altyazıları aç dememişim sonra settings -> display tarafında alt yazı ve speaker Subtitle'ı seçeneğini açınca ayarlardan çıkarken oyun tekrar başlatılması gerekiyor deniyor. Ardından oyun tekrar başladığında ayarlarım kaydolmamış oluyor. Nasıl çözüleceğini bilen var mı? Oyunun kapasitesi çok yüksek olduğu için silip kurmayı denemeden önce bir sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum ben sanırım sebebini buldum ama sende de o mudur bilmiyorum. Grafik ayarlarına girince Vram'in grafik ayarlarını geçmiş şekilde mi? Hani 2047 vram var diyelim bunu ayarları yükseğe çekersen aşıyorsun ve kırmızıya dönüyor. Eğer o aşmaman gereken vram'i aştıysan hiçbir türlü ayar yapamıyorsun. Önce ayarları düşüreceksin, o vram aşmaman gereken sınırın altında kalacak yani kırmızıya dönmeyecek, daha sonra alt yazıları açacaksın. Ben böyle çare buldum. Umarım anlatabilmişimdir.
Dostum ben sanırım sebebini buldum ama sende de o mudur bilmiyorum. Grafik ayarlarına girince Vram'in grafik ayarlarını geçmiş şekilde mi? Hani 2047 vram var diyelim bunu ayarları yükseğe çekersen aşıyorsun ve kırmızıya dönüyor. Eğer o aşmaman gereken vram'i aştıysan hiçbir türlü ayar yapamıyorsun. Önce ayarları düşüreceksin, o vram aşmaman gereken sınırın altında kalacak yani kırmızıya dönmeyecek, daha sonra alt yazıları açacaksın. Ben böyle çare buldum. Umarım anlatabilmişimdir.

Çözüm

Dostum çok teşekkür ederim tam silip geceden indirmeye bırakacaktım tam da dediğin gibiymiş. Sorunum çözüldü. Görüntü ayarları VRAM'den yedikçe oyundaki ayarları değiştiremiyor. İlginç yanı şu, oyunun bana sunduğu varsayılan ayarlarla girdim yani hiç görüntü değiştirmedim.

Çok sevindim düzeldiğine. Umarım sorunsuz bir şekilde oynamaya devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…