ihsamerem35 Attopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #1 Merhaba, RDR 2 açılıyor sonra yükleniyor ana menüye girmesi gerekirken oyundan atıyor. Silip yükledim neredeyse her şeyi denedim, dosyaları doğruladım olmuyor, açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2025
Merhaba, RDR 2 açılıyor sonra yükleniyor ana menüye girmesi gerekirken oyundan atıyor. Silip yükledim neredeyse her şeyi denedim, dosyaları doğruladım olmuyor, açılmıyor.
Çözüm ihsamerem35 Salı 17:05 TaKTiKcell dedi: Rockstar uygulamasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim teşekkür ederim ama işe yaramamıştı sorunu çözdüm 2 kere silip yükledim düzeldi.
TaKTiKcell dedi: Rockstar uygulamasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim teşekkür ederim ama işe yaramamıştı sorunu çözdüm 2 kere silip yükledim düzeldi.
TaKTiKcell Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:47 #2 Rockstar uygulamasını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS ihsamerem35 Attopat Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:05 #3 TaKTiKcell dedi: Rockstar uygulamasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim teşekkür ederim ama işe yaramamıştı sorunu çözdüm 2 kere silip yükledim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
TaKTiKcell dedi: Rockstar uygulamasını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Onuda denedim teşekkür ederim ama işe yaramamıştı sorunu çözdüm 2 kere silip yükledim düzeldi.