G garippanda Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 Red Dead Redemption 2 de Black weather bölgesıne giremiıyorum hep aranıyorum. Gırdıgımde de ödül avcıları cok kısı olarak gelıyor ve art arda ateş edıyorlar. Aranma seviyorum geçmıyor ne yapmam lazım?
Red Dead Redemption 2 de Black weather bölgesıne giremiıyorum hep aranıyorum. Gırdıgımde de ödül avcıları cok kısı olarak gelıyor ve art arda ateş edıyorlar. Aranma seviyorum geçmıyor ne yapmam lazım?
Çözüm 2 2 264024 10 Mart 2024 Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay.
Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay.
2 264024 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 317 Çözümler 1 10 Mart 2024 #2 Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay. Artı 0 Eksi Çözüm
Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #3 Hikaye gereği oraya gidemezsin zaten. Normal yani. Artı 0 Eksi
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #4 Arthur ile oynarken normal, hikaye icabı öyle. Artı 0 Eksi
KS KS G garippanda Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 264024 dedi: Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay. Genişletmek için tıkla... wanetage dedi: Arthur ile oynarken normal, hikaye icabı öyle. Genişletmek için tıkla... bilmemem dedi: Hikaye gereği oraya gidemezsin zaten. Normal yani. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederım anladım Artı 0 Eksi
264024 dedi: Hikayeden kaynaklı bir durum. Çete daha önceden o bölgede soygun yapıyor ondan dolayı. Oyunda görevi bulunmayan bir olay. Genişletmek için tıkla... wanetage dedi: Arthur ile oynarken normal, hikaye icabı öyle. Genişletmek için tıkla... bilmemem dedi: Hikaye gereği oraya gidemezsin zaten. Normal yani. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederım anladım