Abdullah7178 Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Atimin ozelliklerini yukledim gorsel olarak. Atim öldüğü icin yeni aldim oyun bedava veriyormus. Arap atini aramali miyim 3. chapterdayim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Atimin ozelliklerini yukledim gorsel olarak. Atim öldüğü icin yeni aldim oyun bedava veriyormus. Arap atini aramali miyim 3. chapterdayim?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.344 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Temmuz 2025 #3 En kötü atı da kullandım, en iyi atı da kullandım, gram fark hissetmedim. Bence bu kadar üzerine düşmeye gerek yok.
En kötü atı da kullandım, en iyi atı da kullandım, gram fark hissetmedim. Bence bu kadar üzerine düşmeye gerek yok.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.232 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Aramasi, bulmasi ve sahiplenmesi ayri keyifli. Zaten bunlarla ugrasmak istenmiyorsa RDR oynanmamali, ve zor değil bulmasi.
Aramasi, bulmasi ve sahiplenmesi ayri keyifli. Zaten bunlarla ugrasmak istenmiyorsa RDR oynanmamali, ve zor değil bulmasi.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 Görünüşü güzel başka bir at bulabilirsin YT'den bakıp hepsi aynı.