BATI48 Hectopat Kek günü Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 Aynı tür, aynı renk, aynı cins bile olsa atların boyutları farklılık gösteriyor mu? Mesela karlı bölgeden bulunan çok güzel bir beyaz Arap atı var gittim yakaladım. Ama boyu biraz küçük. Farklı zamanlarda gitsek büyüğüne denk gelme şansımız var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
Aynı tür, aynı renk, aynı cins bile olsa atların boyutları farklılık gösteriyor mu? Mesela karlı bölgeden bulunan çok güzel bir beyaz Arap atı var gittim yakaladım. Ama boyu biraz küçük. Farklı zamanlarda gitsek büyüğüne denk gelme şansımız var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.493 Makaleler 2 Çözümler 1.594 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #2 RDR2’de aynı türden, aynı renkte ve aynı cins atlar arasında bile hafif boy ve yapı farkları olabilir. Artı 0 Eksi
RDR2’de aynı türden, aynı renkte ve aynı cins atlar arasında bile hafif boy ve yapı farkları olabilir.