RDR 2 at çalınan görev hangi chapterda?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, RDR 2'de çetemiz ile beraber at çaldığımız bir görev var ve bu görevden ben de nasiplenip çaldığımız atlardan birini kendime almak istiyorum ancak bu görev için çok beklemek istemiyorum. Atım çok yavaş ve kötü.
Bu görev hangi chapterda?

3. bölümde, Rhodes kentine yakın olan bölümde olması lazım. Fakat hatırladığım kadarıyla oradaki atlardan biz nasiplenemiyorduk.

At çalma görevlerinin hiçbirinde sende alamıyon kral anca oyunu buglayım öyle alabiliyorsun ama oyunda ücretsiz bir şekilde doğadan toplayabildiğin atlar var en bilineni beyaz Arap atı onu alabilirsin mesela gidip.

Chapter 2'de "Pouring Forth Oil" görevini tamamlamış olman lazım. Ardından "The Fine Joys of Tobacco" görevinden sonra kamp çevresinde bu görev açılır. Görev Javier'le konuşarak başlatılır.

Hocam o yan görev değil miydi? O yan görevlerdekiler de bile atlardan biz nasiplenemiyorduk.

Chapter 2'de "Pouring Forth Oil" görevini tamamlamış olman lazım. Ardından "The Fine Joys of Tobacco" görevinden sonra kamp çevresinde bu görev açılır. Görev Javier'le konuşarak başlatılır.

"Pouring Forth Oil" görevini tamamladım. "The Fine Joys of Tobacco" diye bir görev yaptığımı hatırlamıyorum. Oyun boyunca gördüğüm tüm yan ve ana görevleri yapmaya çalıştım. Şu an sadece at nalı tepesinden kaçma görevi kaldı.

At çalma görevlerinin hiçbirinde sende alamıyon kral anca oyunu buglayım öyle alabiliyorsun ama oyunda ücretsiz bir şekilde doğadan toplayabildiğin atlar var en bilineni beyaz Arap atı onu alabilirsin mesela gidip.
İzlediğim bir videoda nasıl alınacağını falan gösteriyordu. Bug mu değil mi emin değilim. Videoyu bulmaya çalışıyorum.

İzlediğim bir videoda nasıl alınacağını falan gösteriyordu. Bug mu değil mi emin değilim. Videoyu bulmaya çalışıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Chapter 2'de "Pouring Forth Oil" görevini tamamlamış olman lazım. Ardından "The Fine Joys of Tobacco" görevinden sonra kamp çevresinde bu görev açılır. Görev Javier’le konuşarak başlatılır.
Yaşlı hafızam beni yanıltmış arkadaşlar kusura bakmayın, biz nasiplenemiyorduk bundan. White Arabian'ı Lake Isabella yakınında yakalamayı deneyebilirsin at için.

Bunu biliyorum hocam. Bununla uğraşmak çok yorucu olduğundan görev sırasında almak istiyorum. Daha kolay geliyor. Bug ile yapılıyorsa tabii ki istemem.

Bunu biliyorum hocam. Bununla uğraşmak çok yorucu olduğundan görev sırasında almak istiyorum. Daha kolay geliyor. Bug ile yapılıyorsa tabii ki istemem.

Eğer yeterli miktarda paranız varsa kamp gelişim defterinden (adını bilmiyorum helal edin ) ¨Fast Travel¨ Hızlı Seyahat özelliğini satın alıp Colter bölgesine gidin. Oradan da videodaki konumu işaretleyip atı sakinleştirip oyunun en mükemmel atına sahip olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…