328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.186 Makaleler 11 Çözümler 59 28 Haziran 2025 #21 belirsizz dedi: Efsanevi hayvan avlamaya çalışırken atıma bir şey olmuş. Bulduğum da ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Ne yapmalıyım şuan? Genişletmek için tıkla... Sağlığına hiç dikkat etmediniz mi? kirden falan azalıyor bazen beslemeniz gerekiyordu...
belirsizz dedi: Efsanevi hayvan avlamaya çalışırken atıma bir şey olmuş. Bulduğum da ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Ne yapmalıyım şuan? Genişletmek için tıkla... Sağlığına hiç dikkat etmediniz mi? kirden falan azalıyor bazen beslemeniz gerekiyordu...
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Haziran 2025 #22 328914 dedi: Sağlığına hiç dikkat etmediniz mi? Kirden falan azalıyor bazen beslemeniz gerekiyordu... Genişletmek için tıkla... Tabii ki dikkat ettim hocam. İz sürmek için geride bırakmıştım haritaya bakınca öldüğünü gördüm koşa koşa gittim. Bir hayvanın saldırısına uğramış herhalde. Karlı bölgeye gidip tekrardan aldım atı Son düzenleme: 28 Haziran 2025
328914 dedi: Sağlığına hiç dikkat etmediniz mi? Kirden falan azalıyor bazen beslemeniz gerekiyordu... Genişletmek için tıkla... Tabii ki dikkat ettim hocam. İz sürmek için geride bırakmıştım haritaya bakınca öldüğünü gördüm koşa koşa gittim. Bir hayvanın saldırısına uğramış herhalde. Karlı bölgeye gidip tekrardan aldım atı