S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 30 Nisan 2021 #1 Atım öldü şu an 2. atı kullanıyorum. Bir daha gelir mi oyunun başından beri kullandığım at? Yoksa tamamen bitti mi?
Atım öldü şu an 2. atı kullanıyorum. Bir daha gelir mi oyunun başından beri kullandığım at? Yoksa tamamen bitti mi?
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 30 Nisan 2021 #2 At tamamen öldüyse daha ne yazık ki gelmez. At eğer yaralanıp yere düştüyse ve ölmek üzereyse at ilacı ile geri canlandırabilirsiniz.
At tamamen öldüyse daha ne yazık ki gelmez. At eğer yaralanıp yere düştüyse ve ölmek üzereyse at ilacı ile geri canlandırabilirsiniz.
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 30 Nisan 2021 #3 Oyunun başından beri kullandığınız atın stamina ve hız değerleri kötü zaten, yenisini almanız veya çalmanız daha iyi olur.
Oyunun başından beri kullandığınız atın stamina ve hız değerleri kötü zaten, yenisini almanız veya çalmanız daha iyi olur.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Nisan 2021 #4 At tamamen öldüyse maalesef bir daha dönmüyor. Yerde can çekişiyorsa hala marketlerden at canlandırıcı alıp canlandırabilirsiniz. Almışken birkaç tane alın sonra tekrar böyle bir şey yaşamazsınız.
At tamamen öldüyse maalesef bir daha dönmüyor. Yerde can çekişiyorsa hala marketlerden at canlandırıcı alıp canlandırabilirsiniz. Almışken birkaç tane alın sonra tekrar böyle bir şey yaşamazsınız.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 30 Nisan 2021 #5 Lintos dedi: At tamamen öldüyse daha ne yazık ki gelmez. At eğer yaralanıp yere düştüyse ve ölmek üzereyse at ilacı ile geri canlandırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atı dirilt ve öldür vardı ama sanırım ilacım olmadığından diriltemedim. Allah rahmet eylesin o zaman.
Lintos dedi: At tamamen öldüyse daha ne yazık ki gelmez. At eğer yaralanıp yere düştüyse ve ölmek üzereyse at ilacı ile geri canlandırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Atı dirilt ve öldür vardı ama sanırım ilacım olmadığından diriltemedim. Allah rahmet eylesin o zaman.
sg07 Picopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 134 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 30 Nisan 2021 #6 Salih_Emre dedi: Atım öldü şu an 2. atı kullanıyorum. Bir daha gelir mi oyunun başından beri kullandığım at? Yoksa tamamen bitti mi? Genişletmek için tıkla... Ölen bir insan bi daha doğar mı?
Salih_Emre dedi: Atım öldü şu an 2. atı kullanıyorum. Bir daha gelir mi oyunun başından beri kullandığım at? Yoksa tamamen bitti mi? Genişletmek için tıkla... Ölen bir insan bi daha doğar mı?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Nisan 2021 #7 Salih_Emre dedi: Atı dirilt ve öldür vardı ama sanırım ilacım olmadığından diriltemedim. Allah rahmet eylesin o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk atın değerleri bayağı kötüydü zaten gidip yeni bir at edinin derim.
Salih_Emre dedi: Atı dirilt ve öldür vardı ama sanırım ilacım olmadığından diriltemedim. Allah rahmet eylesin o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk atın değerleri bayağı kötüydü zaten gidip yeni bir at edinin derim.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 30 Nisan 2021 #8 Şahsen oynamamış olsam da, ben atın ölmemesi için her şeyi yapardım. Kullandığınız at ve yeni at arasında çok fark olur.
Şahsen oynamamış olsam da, ben atın ölmemesi için her şeyi yapardım. Kullandığınız at ve yeni at arasında çok fark olur.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 30 Nisan 2021 #9 sg07 dedi: Ölen bir insan bir daha doğar mı? Genişletmek için tıkla... Oyun olduğu için. Mesela AC Odyssey at parçalansa bile çağırınca geliyordu.
sg07 dedi: Ölen bir insan bir daha doğar mı? Genişletmek için tıkla... Oyun olduğu için. Mesela AC Odyssey at parçalansa bile çağırınca geliyordu.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #10 sg07 dedi: Ölen bir insan bir daha doğar mı? Genişletmek için tıkla... Yalnız bu bir oyun.