Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 7 Eylül 2023 #1 RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı?
RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.164 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Daniellvl dedi: RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı? Genişletmek için tıkla... Karlı haritadan çıktığınızda güzelleşiyor. Mod kurmayın hikaye bitene kadar.
Daniellvl dedi: RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı? Genişletmek için tıkla... Karlı haritadan çıktığınızda güzelleşiyor. Mod kurmayın hikaye bitene kadar.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Daniellvl dedi: RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı? Genişletmek için tıkla... Ayar derken? Hile ayarları var ama bende çalışmamıştı. Mod olarak bank robberies modu var. Ragdoll modu var. Yanına koruma alma modu var. (Adını hatırlamıyorum) Şimdi gördüm. Yeni başladıysan denilen gibi mod kurma.
Daniellvl dedi: RDR 2'ye yeni başladım, biraz oynadım ve düşündüm ki oyundan daha zevk alabileceğim ayarlar ya da mod var mı? Genişletmek için tıkla... Ayar derken? Hile ayarları var ama bende çalışmamıştı. Mod olarak bank robberies modu var. Ragdoll modu var. Yanına koruma alma modu var. (Adını hatırlamıyorum) Şimdi gördüm. Yeni başladıysan denilen gibi mod kurma.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Eylül 2023 #4 Onurumu hile ile nasıl düzeltebilirim? (Rampage trainer indirdim ama bulamadım) Buldum gerek kalmadı. Son düzenleme: 8 Eylül 2023
Onurumu hile ile nasıl düzeltebilirim? (Rampage trainer indirdim ama bulamadım) Buldum gerek kalmadı.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 8 Eylül 2023 #5 Daniellvl dedi: Onurumu hile ile nasıl düzeltebilirim? (Rampage trainer indirdim ama bulamadım) Buldum gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... Boşver hileyi millete selam ver, yan görev yap vs onurun bir bakacaksın fullenmiş.
Daniellvl dedi: Onurumu hile ile nasıl düzeltebilirim? (Rampage trainer indirdim ama bulamadım) Buldum gerek kalmadı. Genişletmek için tıkla... Boşver hileyi millete selam ver, yan görev yap vs onurun bir bakacaksın fullenmiş.