Çözüldü RDR 2 ayarlarında DLSS yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mustafa535331

Decapat
Daha fazla  
Dün RDR 2 oynarken DLSS vardi fakat ben ayarları bozdugum ıcın oyun kasıyordu. Neyse bugün ayarları düzeltmeye girdim ayarlarda DLSS yok. Oyuna giriyorum 5 FPS alıyor. Normalde rahat 60 alıyorum kasmadan oynuyordum fakat DLSS geri getiremiyorum ve oyun oynanmıyor. Nasıl geri getireceğim? GeForce exp.'den ekran karti güncel oyun da güncel.

1645051618470.png

Normalde burada NVIDIA DLSS yazıyordu bende onu performans yapıyordum oyun ıyıce bozuldu dusuk yapsam bıle 5 FPS yuksekte bile 5 FPS.
Yardım edın lutfen :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • Öncelikle Aygıt Yöneticisi altında RTX 3050 kartının gözüktüğünden emin ol. Oyun 5 FPS ile çalışıyorsa dahili GPU ile çalışıyordur.
  • Eğer kart varsa belgeler altında Rockstar Games/RDR2 klasörünü sil. Bu işlem bütün ayarlarını siler. Böylece yanlış bir şey yaptıysan düzelir.

Bende RDR2 dosyasını silince işe yaradı. Bir de oyunda 16 GB VRAM gözüküyordu ama ekran kartı 4 GB. O da düzeldi teşekkürler.
  • Öncelikle Aygıt Yöneticisi altında RTX 3050 kartının gözüktüğünden emin ol. Oyun 5 FPS ile çalışıyorsa dahili GPU ile çalışıyordur.
  • Eğer kart varsa Belgeler altında Rockstar Games/RDR2 klasörünü sil. Bu işlem bütün ayarlarını siler. Böylece yanlış bir şey yaptıysan düzelir.

• Öncelikle aygıt yöneticisi altında RTX 3050 kartının gözüktüğünden emin ol. Oyun 5 FPS ile çalışıyorsa dahili GPU ile çalışıyordur.
  • Eğer kart varsa belgeler altında Rockstar Games/RDR2 klasörünü sil. Bu işlem bütün ayarlarını siler. Böylece yanlış bir şey yaptıysan düzelir.

Öncelikle özür dilerim hata yapmişim o hesapdan yazamadım. Aygit yöneticisinde hem AMD Radeon + RTX 3050 gözukuyor. Belgelerdeki RD2 dosyasini silsem Save gider mi veya Save'yi kurtarabılır mıyım? O dosyayi silersem düzelir büyük ihtimal dediginiz gibi.

Crackli sürümde FSR ayarı gözüküyor mu?

Bende RDR2 dosyasını silince işe yaradı. Bir de oyunda 16 GB VRAM gözüküyordu ama ekran kartı 4 GB. O da düzeldi teşekkürler.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı