Merhaba az önce RDR2 satın aldım, sanırım Xbox hesabından satın almışım, tam olarak emin değilim, zaten fotoğrafını koyacağım, açıklarsanız sevinirim, bir de satın aldım ama abonelik olarak gözüküyor banka hesabımda, bunu açıklar mısınız?
Merhaba az önce RDR2 satın aldım, sanırım Xbox hesabından satın almışım, tam olarak emin değilim, zaten fotoğrafını koyacağım, açıklarsanız sevinirim, bir de satın aldım ama abonelik olarak gözüküyor banka hesabımda, bunu açıklar mısınız?
Bazen bu tür alışverişler abonelik olarak gözükebiliyor. En kötü para almasını engelleyebilirsiniz tedbir olarak. Konsolunuz için mi aldınız? PC için aldıysanız iade edin hemen.
Firmalarin kayitlari her zaman dogru gorunmuyor hesap ekstresinde, onemli degil o. Ama ustteki arkadaslarin dedikleri gibi pc icin aldiysan iade etmen gerekecek. Ayni hataya life is strange icin dusmustum ben de, neyse ki xbox store sorun cikarmadan iade etti parami.