Çözüldü RDR 2 beyaz at tekrar spawn olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xenonn_n

Centipat
Daha fazla  
Soru açık, araştırmalarım sonucunda oyundaki en iyi atın beyaz Arap atı olduğunu keşfettim ve gittim evcilleştirdim. Ancak uçurumdan düşme sonucu ikimizde öldük. Şu an at olarak dandik default at var. Geri o atı almamın imkanı yok mu?

Olur.

Ayrica default at oyundaki en nadir atlardan biris. Hatta sanirim ondan baska bir tane daha yok. Ve o beyaz Arap Ati da oyunun en iyi ati degil.

Olur.

Ayrica default at oyundaki en nadir atlardan biris. Hatta sanirim ondan baska bir tane daha yok. Ve o beyaz Arap Ati da oyunun en iyi ati degil.
Nasıl oyunun en iyi atı değil? Oyuna yeni başladım her şeyi tam bilmiyorum ama araştırdığım yerlerin neredeyse hepsinde en iyisi o at yazıyordu.

Cevap veren herkese teşekkürler, at tekrar spawn oldu ve gidip sahiplendim.

Son düzenleme:
araştırdığım yerlerin neredeyse hepsinde en iyisi o at yazıyordu.

Biliyorum. Yazan sey yanlis. Oyunda en iyi at diye bir sey yok .Siz atlarin ozelliklerine gore isinize en cok yarayacagini dusundugunuz ati secersiniz. Beyaz Arap ati cok guzel bir attir. Hiz olarak neredeyse en hizli attir. En uzun sure dortnala yorulmadan surulebilecek attir. Yine de tum bunlara ragmen oyunun en korkak atidir. Morgan atiyla ayni bile olabilir cesareti. En ufak bir seyde atar sizi uzerinden. Bir silah sesi duyar diger kasabaya kacar. Boyle bir at.

Tum bunlara ragmen oyunun ilk baslarinda alabileceginiz en iyi attir. Tabii ki yine oznel bir sey bu. Sahsen ben beyaz atlara bayiliyorum. Eger bu at beyaz olmasaydi bunu tercih edecegimi sanmiyorum.

Ben genelde Arap atini aliyorum sizin gibi oyun basinda. Ilerleyen zamanlarda da at olene kadar devam. Olur da olurse genelde Turkmen ati aliyorum. Arap'tan bir tik yavas olmasi lazim ama cok cesur bir at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı