Soru açık, araştırmalarım sonucunda oyundaki en iyi atın beyaz Arap atı olduğunu keşfettim ve gittim evcilleştirdim. Ancak uçurumdan düşme sonucu ikimizde öldük. Şu an at olarak dandik default at var. Geri o atı almamın imkanı yok mu?
Biliyorum. Yazan sey yanlis. Oyunda en iyi at diye bir sey yok .Siz atlarin ozelliklerine gore isinize en cok yarayacagini dusundugunuz ati secersiniz. Beyaz Arap ati cok guzel bir attir. Hiz olarak neredeyse en hizli attir. En uzun sure dortnala yorulmadan surulebilecek attir. Yine de tum bunlara ragmen oyunun en korkak atidir. Morgan atiyla ayni bile olabilir cesareti. En ufak bir seyde atar sizi uzerinden. Bir silah sesi duyar diger kasabaya kacar. Boyle bir at.
Tum bunlara ragmen oyunun ilk baslarinda alabileceginiz en iyi attir. Tabii ki yine oznel bir sey bu. Sahsen ben beyaz atlara bayiliyorum. Eger bu at beyaz olmasaydi bunu tercih edecegimi sanmiyorum.
Ben genelde Arap atini aliyorum sizin gibi oyun basinda. Ilerleyen zamanlarda da at olene kadar devam. Olur da olurse genelde Turkmen ati aliyorum. Arap'tan bir tik yavas olmasi lazim ama cok cesur bir at.