beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Kasım 2021 #1 Oyunun bitirdim şimdi sıfırdan başlamak istiyorum ama bitirdiğim Save'i kaybetmek istemiyorum böyle bir imkanım var mı?
Oyunun bitirdim şimdi sıfırdan başlamak istiyorum ama bitirdiğim Save'i kaybetmek istemiyorum böyle bir imkanım var mı?
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #2 Bu yol üzerindeki Save dosyanızı kayıt alın başka yere. İstediğiniz zaman Save dosyasını değiştirerek dönebilirsiniz. Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles
Bu yol üzerindeki Save dosyanızı kayıt alın başka yere. İstediğiniz zaman Save dosyasını değiştirerek dönebilirsiniz. Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 6 Kasım 2021 #3 10 tane kayıt yeri var bitirdiğin kaydı farklı bir yere kaydet yeni açtığını farklı bir yere kaydet uğraşmana gerek yok
10 tane kayıt yeri var bitirdiğin kaydı farklı bir yere kaydet yeni açtığını farklı bir yere kaydet uğraşmana gerek yok
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.599 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 PolluxVega dedi: 10 tane kayıt yeri var bitirdiğin kaydı farklı bir yere kaydet yeni açtığını farklı bir yere kaydet uğraşmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Arada bu oyun Save dosyalarını uçurdu bizde. Yedek alması iyidir.
PolluxVega dedi: 10 tane kayıt yeri var bitirdiğin kaydı farklı bir yere kaydet yeni açtığını farklı bir yere kaydet uğraşmana gerek yok Genişletmek için tıkla... Arada bu oyun Save dosyalarını uçurdu bizde. Yedek alması iyidir.
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 6 Kasım 2021 #5 Oyunu manuel olarak kaydettikten sonra yeni bir oyuna başlayabilirsiniz.