Sürprizbozan RDR 2 bitti

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BerkPcİstiyor

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. RDR 2'yi 3 gün olacak bitirdim. Çok güzeldi güldüm eğlendim yeri geldi ağladım çok güzel bir deneyim yaşadım bu oyunda. Şimdi ise John'layım 100'de 100 hikaye bitti ve hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Eskiden görev var iken çete soyardım falan sonra göreve girerdim. Daha eğlenceli olurdu. Bir an görevler bitince garipsedim çok kötü hissettim.

Dün ise tekrar başlamak aklıma geldi ama sıkıcı olacağını düşündüm çünkü oyun biraz yavaş. Başladım çok yavaş ilerledi falan şimdi ise devam mı etsem silsem mi diye düşünüyorum.

Hikayeyi tam anlamadım bu arada. Anlamak için YouTube'dan video izleyip RDR 1'e mi geçmeliyim? Sizce önerileriniz nedir? Konuşmanız ve sohbet etmeniz beni çok mutlu eder sizin için bu oyun nasıl vb?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer John'laysanız oyun bitmemiştir daha. Mutlaka oynayın o kısmı da. Biraz sıkıcı gelebilir ama finali sizi tatmin edecektir. Ayrıca RDR1 RDR2'nin sonrasında geçtiği için herhangi bir video izlemenize gerek yok.

Hikayeyi tam anlamadınız derken? Sorularınız varsa cevaplamak isterim.

Oyun hikayeyi iyi anlatıyor bence, arka plan olaylarıyla alakalı sıkıntınız olabilir.

Dostum bence tekrar başlama zaten birkaç gün önce bitirmişsin. Git başka oyunlara açıl.

Hikaye gayet açık, nasıl anlamadınız?
anladım anlamasına ama pearsonun öldüğü vakit o kadar önemli biri olduğunu bilmiyordum mesela sona kadar johnu tanımadım pek bunlar yani ama hikayeyi anladım iyice

Dostum bence tekrar başlama zaten birkaç gün önce bitirmişsin. Git başka oyunlara açıl.

Sildim hocam. Zaten çok saatlerim geçti ama çok güzeldi dünyanın en iyi oyunlarındandır benim için çok sevdim. Şimdi silince arthura falan ihanet etmiş gibi hissediyorum değişik bağlandım o kadar.

Hikayeyi tam anlamadınız derken? Sorularınız varsa cevaplamak isterim.

Oyun hikayeyi iyi anlatıyor bence, arka plan olaylarıyla alakalı sıkıntınız olabilir.

Dostum karakterlerin bu kadar önemli olmasını anlayamadım yani mesela pearson ölene kadar değerini bilmiyordum tanımıyordum.

Oynadım hocam 100 de 100 bitti.

Beni hiç sarmadı yavaş olduğuna katılıyorum o yüzden daha çok aksiyon sarıyor.

Baştan başladım yavaş gitti yine silmeye karar verdim.

Pearson ölmedi ki?

anladım anlamasına ama pearsonun öldüğü vakit o kadar önemli biri olduğunu bilmiyordum mesela sona kadar johnu tanımadım pek bunlar yani ama hikayeyi anladım iyice.
Sanırım karakterleri karıştırdınız, Pearson ölmüyor. Sizin bahsettiğiniz kişi Hosea olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…