Sürprizbozan RDR 2 Chapter 5'den sonra ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar RDR 2'de şuanda Chapter 5'deyim. Yanlışım olabilir 6 da olabilir. Batan gemiden kurtulup bir adaya gittik orada da tutukladılar falan bizi o bölüm. Şimdi başka bi dünyadayım. Atım falan yok atım geri gelecek mi yoksa yeni at mı alacağım anlamadım. Beyaz Arap atıydı.

Merhaba RDR 2'de şu anda chapter 5'teyim. Yanlışım olabilir 6 da olabilir. Batan gemiden kurtulup bir adaya gittik orada da tutukladılar falan bizi o bölüm. Şimdi başka bir dünyadayım. Atım falan yok atım geri gelecek mi yoksa yeni at mı alacağım anlamadım. Beyaz Arap atıydı.

Gelecek dostum gelecek öncelikle sakin ol 🤣

Merhabalar RDR 2'de şuanda Chapter 5'deyim. Yanlışım olabilir 6 da olabilir. Batan gemiden kurtulup bir adaya gittik orada da tutukladılar falan bizi o bölüm. Şimdi başka bi dünyadayım. Atım falan yok atım geri gelecek mi yoksa yeni at mı alacağım anlamadım. Beyaz Arap atıydı.
Rahat rahat bölümü oyna. Geri döndüğü zaman atın ve tüm silahların seni bekliyor olacak.

Guarmayı fethedip geri döneceksiniz hocam daha çok gorev var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı