Sürprizbozan RDR 2 chapter 5'te atım kayboldu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Plagerty

Hectopat
Merhaba şu an chapter 5teyim ve geri döndüm saint Denis'e ama param ve atım yok şu an shady Belle'ye doğru koşuyorum oraya varınca param atım ve silahlarım geri gelecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size at veriyordu yanlış hatırlamıyorsam, niye koşuyorsunuz :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O bölümde zaten atın ve paran olmamalı. 6.bölüme geçince atın ve paran geri gelecek. O görevde Shady Belle'e koşmak yerine oyunun seni başlattığı noktada at çalıp gitmekti. Hatta at çalıp sinematik kameraya alınca "May I Stand Unshaken" şarkısı çalıyor arkada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun normalde at çalınca bile başına ödül koyarken bu göreve özel etrafa NPC koymuyor ve atı çalınca da kellene ödül koymuyor. Yani özellikle yapmanı istiyor bunu.

Şu müziğe bitiyorum.

Şu müziğe bitiyorum.
Hele "Crash of Worlds" ismiyle Arthur'un ölümüne özel yeniden yorumlanmış hâli bence oldukça iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı