Sürprizbozan RDR 2 Chapter 6 içinde ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben de oyunu ilk oynadığımda malum sahne geldiğinde çok saçma olduğunu düşünüp bir yandan da yakınıma zarar gelmiş gibi hissetmiştim. Hatta o kısımdan sonra yatağa yattığımda bir süre Micah ve Dutch'a sövmekten uyuyamadım. Eşim ne oldu kötü bir şey mi oldu dediğinde de evet dedim :) Maşallah Rockstar Games harki abir iş yapmış. Etkisinden çıkmak çok zor. Geçtiğimiz hafta 2. kez bitirdim ve bence oyun tarihinin en iyi hikayeli oyunudur.

Bu arada sonradan o sahnenin saçma olmadığını çok net gösteriyor aslında oyun. Arkadaşın da dediği gibi RDR 1 ile taşlar daha çok yerine oturuyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı