Sürprizbozan RDR 2 çok abartılı seviliyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende koşa koşa oynadım gayet zevk aldım. Bence kişisel bir şey.
Usta her yere yürüyerek git demiyorum kapalı mekanlarda kasaba içinde de koşmasın diyorum gerçek hayatta da olduğu gibi.

Oyun tam olmamış, tam görev'e giderken bir polise çarptım polis tutukladı beni.

Sen yap oynayalım kankam. Yüzlerce ödül alan oyuna da tam olmamış diye eleştri yapmak ne kadar tutarlı? Ödüle layık görenler de zaten bu oyun olmamış o zaman ödül verelim diye düşünmüşler demek.

Türkiye'de oyun geliştirmek mı? Bu gördüğüm en komik ve imkansız cevap olabilir.

Konu bu değil ben senle dalga geçiyorum. RDR 2'ye de olmamış bir oyun deyip eleştirmen oyun bilginin ve deneyiminin ne derecede olduğunu gösteriyor. Göreve giderken Polise çarptığını ve seni tutukladığını söyleyerek oyun olmamış diyorsun. Demek ki Rockstar Games'in diğer oyunlarından bir habersin. Sırf konu açmak için açmışsın.

Sadece polis'e çarpıp tutuklanmak oyun olmamış yapmıyor, konu'nun ilk başında başka RDR 2 hakkında birşeyler söyledim, git bak.

Türkiye'de oyun geliştirmek mı? bu gördüğüm en komik ve imkansız cevap olabilir.
Elinizde halihazırda var olan RDR2 gibi bir oyunu açıp oynatan bir bilgisayar varken, FEIGN isimli bir oyun Türkiye'de yapılıp 1 milyon dolar "ciro" yapmışken ve Türkiye'den çok yurtdışına satış yapmışken böyle bir cümle görmek bana sadece bir video ve bahane cümlesinden başka hiçbir şeyi hatırlatmıyor. Tek yaptığınız şey mükemmeliyetçi olup hiçbir şey yapmamak. Klasik halkımızın alışkanlığı işte.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok saçma şeyler yazmışsınız. Oyunun sevilmesi oynanışı, hikayeye mi bağlı olur yoksa maske taktığın halde polise yakalanmamasına mı ? Yani sırf şu polis olayı yüzünden mi abartı sevildiğini düşünüyorsunuz ? Ve diğer yazdığınız küçük şeylerden...

Sırf bu konuyu açtım diye RDR 2'den daha bir oyun mu yapıyım, bunu mu istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…